Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizaţiile patronale condamnă înşelăciunile practicate de firma de pe bulevardul Unirii din Bucureşti şi precizează că aceasta nu era membră a vreunui patronat

ro

11 Sep, 2013 17:15 1216 Marime text
Federaţia Metalelor şi Pietrelor Preţioase şi Semipreţioase “Diamond Gold”si Patronatul Bijutierilor din România , organizaţii reprezentative ale producătorilor şi comercianţilor de bijuterii din România, condamnă cu fermitate comportamentul abuziv şi înşelăciunile practicate de o societate cooperatistă mestesugareasca cu sediul in bulevardul Unirii din Bucureşti, anchetată de Poliţia Capitalei. Societatea cooperatistă în cauză înşela clienţii prin înlocuirea pietrelor preţioase de pe obiectele primite pentru reparaţii sau prin diminuarea cantităţii de aur a bijuteriilor. Din motive ce ţin de siguranţa persoanei, nu vom dezvălui mai multe date despre această firmă, activitatea sa fiind deja suspendată. Menţionăm că această firmă nu este membră a niciuneia dintre organizaţiile patronale menţionate.
 
Mai mult, Federaţia Metalelor şi Pietrelor Preţioase şi Semipreţioase “Diamond Gold”si Patronatul Bijutierilor din România solicită autorităţilor aplicarea celor mai severe sancţiuni în cazul mai sus menţionat, pentru a se da un exemplu puternic pentru toţi operatorii din branşa noastră care fac abuz de încrederea şi nepriceperea unei părţi a publicului neavizat în domeniul bijuteriilor pentru obţinerea de profituri imediate, nemuncite si ilicite.
 
În acelaşi timp, dorim să atragem atenţia tuturor membrilor noştri din patronate că niciodată nu vom apăra, nu vom sprijini şi nu vom tolera asemenea practici, mai ales cele prin care este înşelat clientul, făcându-se abuz de nepriceperea sa în materie de metale şi pietre preţioase. Cu precădere în domeniul nostru, în care operăm zilnic cu obiecte de dimensiuni reduse, dar cu o valoare materială foarte ridicată, încrederea este factorul principal care determină succesul sau falimentul antreprenoriatului dezvoltat în acest sector economic. Din aceste motive, noi credem cu tărie că clientul trebuie tratat în mod onest ca un partener esenţial pentru o afacere productivă şi de durată, parteneriat bazat pe încredere şi profesionalism.
 
Biroul de presa UGIR-1903
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii