Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală a UNSAR - Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România şi-a ales ieri, 10 februarie, noua conducere

ro

11 Feb, 2014 18:00 1080 Marime text
Astfel, Preşedinţia asociaţiei va fi deţinută de către societatea Allianz-Ţiriac Asigurări, în timp ce funcţia de Vicepreşedinte a revenit ING Asigurări de Viaţă. Durata mandatului este de trei ani.
 
Allianz-Ţiriac Asigurări deţine Preşedinţia UNSAR încă din anul 1997, excepţie făcând o scurtă perioadă în care acest statut i-a revenit companiei ING Asigurări de Viaţă.
 
În cadrul aceleiaşi Adunări Generale a fost stabilită prin vot şi noua componenţă a Comitetului de Direcţie al UNSAR. Alături de Allianz-Ţiriac Asigurări şi ING Asigurări de Viaţă, din acesta vor face parte societăţile BCR Asigurări de Viaţă, Generali România, Gothaer Asigurări - Reasigurări, Grawe România şi Uniqa Asigurări.
 
Comitetul de Direcţie reprezintă structura care asigură activitatea operaţională a Uniunii şi care este responsabilă cu transpunerea în practică a hotărârilor Adunării Generale.
 
De asemenea, în cadrul UNSAR a fost primit ieri un nou Membru Asociat. Este vorba despre Eurolife ERB Asigurări de Viaţă, care se alătură companiilor Credit Europe Asigurări şi Asito Kapital, numărul Membrilor Asociaţi UNSAR ajungând astfel la trei.
 
Bucureşti, 11 februarie 2014
 
***
Despre UNSAR
 
Înfiinţată în 1994, UNSAR - Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România reprezintă 24 de companii de profil. Acestea deţin o pondere de peste 90% din piaţa locală de asigurări.
 
Activitatea UNSAR are drept obiectiv reprezentarea, gestionarea şi apărarea intereselor profesionale, economice şi sociale ale membrilor săi în faţa organismelor, organizaţiilor publice sau private, atât în România, cât şi în străinătate.

UNSAR reprezintă, de asemenea, interesele colective ale membrilor săi cu privire la problemele din industria de asigurări, iar funcţiile sale includ furnizarea de servicii cu valoare adăugată pentru membri şi colaborarea cu instituţiile publice pe aspecte care privesc piaţa de asigurare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii