Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UGIR 1903 - Invitatie Conferinta de presa lansare seminar

ro

08 Oct, 2010 17:54 2361 Marime text
Lansarea unei serii de patru seminarii cu tematica Antreprenoriat si Inovare in cadrul proiectului „ACADEMIA DE ANTREPRENORIAT BAZAT PE
CUNOAŞTERE"
 
Bucureşti, 06 octombrie 2010
 
Academia de Studii Economice Bucureşti vă invită la lansarea unei serii de patru seminarii cu tematica Antreprenoriat si Inovare, organizate in cadrul mproiectului strategic „ACADEMIA DE ANTREPRENORIAT BAZAT PE CUNOAŞTERE". Evenimentul va avea loc sâmbăta, 09. octombrie 2010, ora 10.00,
la Academia de Studii Economice Bucureşti, clădirea Ion N. Angelescu sala 0321, mPiaţa Romană nr 6. Proiectul cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 îşi propune să promoveze inovarea si cultura antreprenorială bazată pe cunoaştere din perspectiva dezvoltării durabile a României.

Proiectul este o iniţiativǎ comunǎ a Academiei de Studii Economice Bucureşti, în calitate de beneficiar si a partenerilor Universitatea Babes-Bolyai din  luj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Universitatea de Vest din Timişoara, Economic&Business Research Center si Uniunii Generale a Industriaşilor din România - UGIR 1903.

La conferinţa de presă sunt invitaţi atât reprezentanţi ai presei, cât si reprezentanţi ai parţilor interesate în derularea proiectului.
 
Vă aşteptăm la eveniment!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii