Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrisoare deschisa catre posturile de televiziune

ro

15 Jul, 2010 06:24 1977 Marime text
Vă adresăm rugămintea ca, atunci când doriţi exprimarea punctelor de vedere ale oamenilor de afaceri cu privire la diferite aspecte ale vieţii sociale şi economice sau cu privire la solicitările mediului de afaceri, să invitaţi adevăraţii reprezentanţi ai mediului de afaceri şi nu oportunişti şi carierişti, oameni care prin punctele lor de vedere personale fac mai mult rău mediului privat, erijându-se pe nedrept în reprezentanţi ai patronatelor din România.

Unul dintre aceştia, care aduce prin discursul său pe micul ecran mari prejudicii adevăraţilor patroni, angajatori de forţă de muncă, este Ioan Cezar Corâci.

Ioan Cezar Corâci, ex-preşedinte al UGIR-1903, deoarece instanţa de judecată nu a recunoscut realegerea sa pentru un nou mandat de preşedinte al UGIR-1903, nu reprezintă patronatele şi oamenii de afaceri din România.

Facem aşadar un apel către posturile de televiziune ca, atunci când doresc să afle punctul de vedere al patronatelor din România, să invite adevăraţii oamenii de afaceri care au creat şi susţin în continuare mii de locuri de muncă.

Ioan Cezar Corâci, vorbeşte în nume personal la posturile de televiziune, deoarece nici nu mai are drept de semnătură ca preşedinte al Federaţiei patronale FEPACHIM din chimie şi petrochimie, în numele căreia a semnat contract colectiv de muncă pe ramură cu sindicatele, câtă vreme din anul 2009 instanţa nu i-a mai acordat reprezentativitate. Se ridică întrebarea atunci pe cine reprezintă cetăţeanul Ioan Cezar Corâci pentru a-şi permite să vorbească în numele oamenilor de afaceri.

Cine este cetăţeanul Ioan Cezar Corâci? Este fostul preşedinte al UGIR-1903, care a adus Confederaţia la un pas de execuţie silită ca urmare a datoriilor neplătite către diferiţi furnizori, şi care, în acest an, la Sesiunea OIM de la Geneva, a reclamat adevăratele organizaţii patronale din România, membre ale Organizaţiei Internaţionale a Patronilor/OIP/. Este cetăţeanul care a făcut din nou din România un caz la OIM, provocând foarte mult rău adevăraţilor oameni de afaceri din UGIR-1903, confederaţie patronală puternică, cu federaţii patronale puternice, care din cauza unui carierist care doreşte să fie ales şi trimis peste tot, a pierdut locurile care i se cuveneau UGIR-1903 în Consiliul Economic şi Social din ţară şi de la Bruxelles.

Până la Consiliul Naţional al UGIR-1903, ce va avea loc în toamnă şi care va convoca Congresul Confederaţiei pentru a stabili, prin votul membrilor legali, noua Conducere, rugăm posturile de televiziune să nu-l mai prezinte pe Ioan Cezar Corâci ca reprezentant al patronatelor din România.

 

Vă mulţumim în numele angajatorilor de forţă de muncă din România şi a adevăraţilor reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Primvicepresedinte UGIR-1903

Vasile STEFANESCU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii