Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drept la tinta - editia de PASTI

ro

21 Apr, 2011 18:49 1746 Marime text

Luni 25 aprilie, ora 16.45, in emisiunea "Drept la tinta" moderata de Madalin Ionescu, va invitam la o editie senzationala dedicata Sfintelor Pasti.

Incepem saptamana cu o editie de sarbatoare, o editie inedita "Drept la tinta", cu multa distractie, veselie si invitati de calitate.

Cine nu isi aminteste de minunatele slagare ale anilor '80 - '90 precum "Si m-am indragostit de tine" - interpretata de Adrian Daminescu, "Dansul" - melodia Silviei Dumitrescu, "Unde dragoste nu e, nimic nu e" - a lui Gheorghe Gheorghiu, "Sus in deal e-o casa" a lui Mihai Constantinescu sau "Frumoasa mea" - Marcel Pavel, care ne-am ramas intiparite in suflet?

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre momentele speciale ale emisiunii iar interpretii slagarelor sunt doar o parte dintre vedetele autohtone care ne vor calca pragul in cea de-a doua zi a Sfintelor Pasti, aducand cu ei cele mai indragite melodii ale anilor '80-'90, din Romania.

Tot ei ne vor arata ce minunatii culinare au preparat de Pasti, pentru ca atat doamnele cat si domnii invitati in emisiune se pricep de minune la bucatarit.

Florin Vasilica impreuna cu Ansamblul Teleormanul si Viorica Macoveisunt cei care ne vor incita la cantec sidans popular traditional romanesc.

Ca petrecerea sa fie completa, vor fi nelipsiti de la asa o sarbatoare Florin Salam si Nicolae Guta care vor intetii focul petrecerii.

Vom rosti impreuna cu invitatii "Hristos a Inviat!", vom ciocni oua de Pasti si vom petrece asa cum se cuvine la romani, numai in emisiunea "Drept la tinta", la Kanal D.

Va invitam la o fascinanta calatorie in timp, prin intermediul muzicii, distractie la maxim si multe surprize, toate intr-un decor sensational, care va asteapta luni 25 aprilie, de la 16.45, in emisiunea "Drept la tinta", cu Madalin Ionescu, la Kanal D.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii