Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:46 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taxele speciale din Staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă

ro

21 Aug, 2015 10:50 892 Marime text
Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa aminteşte persoanelor juridice, persoanelor fizice autorizate şi înteprinderilor individuale/familiale care desfăşoară activităţi economice în Staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă că datorează următoarele taxe:

1. *Taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice*-este în cuantum de 0,3 lei/mp sau fracţie de mp din suprafaţa utilă deţinută. Termenul scadentpentru declararea, respectiv plata taxei a fost data de 01 iulie 2015.

2. *Taxa pentru spaţii verzi *–este în cuantum de 31 lei/15 m^2 sau fracţiune din aceasta pentru spaţiile deţinute în vederea desfăşurării activităţilor economice, precum şi pentru spaţiile de locuit şi 31 lei/loc de cazare pentru spaţiile de cazare. Termenul scadent pentu declararea, respectiv achitarea acestei taxe a fost 01 iulie 2015.

3. *Taxa pentru promovare a turismului în staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă –*este stabilită diferenţiat, în funcţie de destinaţia spaţiului şi de zona unde acesta este amplasat. Termenul scadent pentu declararea, respectiv achitarea acestei taxe a fost 01 iunie 2015.

Formularele privind declararea taxelor sus-menţionate se găsesc pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro <http://www.spit-ct.ro/>, la secţiunile “Persoane Fizice/Juridice” – “Documente declarare”.

Plăţile se pot efectua la toate ghişeele unice ale instituţiei, la oficiile poştale din localitate, la agenţiile Garanti Bank şi staţiile OMV – Petrom din municipiu sau prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro <http://www.spit-ct.ro/>, prin Internet Banking, prin intermediul telefonul mobil, cu ajutorul aplicaţiei Etax Mobile SPIT, prin ordin de plată sau mandat poştal.

Ti-a placut articolul?

Comentarii