Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă SPIT - Plata cu telefonul mobil

ro

12 Mar, 2015 14:56 1427 Marime text
Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanţa aminteşte constănţenilor că au posibilitatea achitării impozitelor şi taxelor locale prin intermediul telefonului mobil.

Pentru a beneficia de această modalitate de plată, contribuabilii care deţin telefoane mobile cu sistem de operare Android trebuie să descarce programul ETax Mobile SPIT Constanţa de pe magazinul online Play Store iar cei care deţin telefoane mobile cu sistem de operare iOS de pe magazinul online App Store.

Autentificarea pentru accesarea directă a contului ETax se va face în baza unui nume de utilizator şi a unei parole, obţinute în urma depunerii unei cereri pe site-ul www.spit-ct.ro <http://www.spit-ct.ro/>, secţiunea „Servicii online/ Plata online a impozitelor“ sau link-ul_https://etax.spit-ct.ro._

Pe lângă plata online a impozitelor, aplicaţia ETax Mobile SPIT Constanţa permite vizualizarea rolurilor fiscale şi a debitelor aferente fiecăruia dintre ele, istoricul plăţilor, precum şi informaţii despre plata online.

Menţionăm că aplicaţia este certificată 3-D Secure de către Visa si Mastercard prin Romcard şi Banca Transilvania pentru tranzacții online cu orice card emis sub siglele menționate.

3Dsecure este o tehnologie promovată de Organizatiile internaţionale de Carduri Visa şi Mastercard pentru a minimiza riscul de fraude din comerţul pe internet.

Astfel, plățile pot fi efectuate cu orice card emis sub sigla Visa sau Mastercard, nefiind perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții, atât pentru persoanele fizice cât şi pentru cele juridice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii