Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultateale finale ale anchetei interne efecutate la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti

ro

15 Jun, 2010 14:36 2167 Marime text

În jurul orei 22.00, comisia de anchetă instituită la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din București pentru a cerceta cazul copilului în vârstă de 9 ani și 6 luni din Craiova, aflat în stare de comă, a decis următoarele:

- Înaintarea acestui caz, pentru analiză, Comisiei de Disciplină din cadrul Colegiului Medicilor și respectiv Comisiei de Malpraxis din cadrul Direcției de Sănătate Publică.

- Din punct de vedere administrativ, suspendarea din responsabilitatea de Șef de Secție a Conf. Dr. Ioan Bâscă, pentru gestionarea deficitară a acestui caz complex, până la decizia comisiilor de competență superioară menționate.

- Din punct de vedere administrativ, sancționarea cu avertisment a medicului anestezist, Dr. Cristian Tănase, având în vedere comunicarea insuficientă cu familia, în etapa postoperatorie.

Comisia de anchetă a fost formată din: Prof. Dr. Dan Mircea Enescu – managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Dr. Radu Bălănescu – director medical și Dr. Dan Găvruș - medic primar ATI.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii