Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Referitor la agresiunea asupra poliţistului din Târgovişte

ro

06 Sep, 2010 20:44 2465 Marime text
Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor „Pro Lex" regretǎ starea în care se aflǎ Oprea Codruţ, poliţistul agresat de un membru al grupǎrii Ghenosu din Târgovişte.

Membrul nostru de sindicat este unul dintre cei mai buni poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din Inspectoratului Poliţiei Judeţului Dâmboviţa, iar la momentul incidentului verifica informaţiile potrivit cǎrora, dupǎ o anumitǎ orǎ, în acel local se consumǎ droguri.

Chiar dacǎ nu era în timpul serviciului, agresiunea a fost în legǎturǎ cu serviciul poliţistului, agresorul fiind cercetat în mai multe dosare penale de cǎtre colegul nostru.

Întrucât avem de-a face cu un „agresor de oameni ai legii", recomandǎm membrilor de sindicat sǎ-şi apere viaţa şi integritatea corporalǎ a lor şi a colegilor, utilizând, fǎrǎ ezitare, chiar şi armele din dotare, în condiţiile legii.

în cazul în care poliţiştii membrii de sindicat vor suferi un prejudiciu ca urmare a arestǎrii agresorului, „Pro Lex" va acorda asistenţǎ juridicǎ şi sprijin material.

Notǎ:

Nu mai departe de luna trecutǎ, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor „Pro Lex" de la nivelul Inspectoratului Poliţiei Judeţului Dâmboviţa a fost ultragiat, iar pentru recuperare necesitǎ 30 de zile de îngrijire medicalǎ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Elena 06 Sep, 2010 17:14 De ce nu cereti inasprirea pedepselor impotriva celor care va ultragiaza, cum au facut medicii? Cati politisti trebuie sa moara sau sa devina bataia de joc a tuturor, ca sa faceti ceva? Daca sunteti un sindicat, faceti-va datoria fata de cei pe care ii reprezentati!