Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul pentru Imigrări al judeţului Constanţa, continuă acţiunile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, cu noi rezultate

ro

10 Aug, 2011 17:39 2251 Marime text

Poliţiştii Oficiului Român pentru Imigrări- Serviciul pentru Imigrări Constanţa în cooperare cu poliţişti din cadrul Postului de Poliţie al oraşului Ovidiu - Constanţa, au desfăşurat o acţiune comună în data de 08 august a.c., pe raza de competenţă, ocazie cu care au fost depistati 15 cetăţeni chinezi, având şedere ilegală pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că străinii au intrat în România în scop de muncă iar la expirarea dreptului de şedere nu au întreprins demersurile necesare prelungirii acestuia.

Ca urmare a celor constatate, pe numele cetăţenilor chinezi s-au emis decizii de returnare prin care sunt obligaţi să părăsească ţara, în termen de 15 zile.

Oficiul Român pentru Imigrări prin structurile sale teritoriale va continua organizarea unor astfel de acţiuni, privind combaterea şederii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini de a acorda interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României. Contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniul migraţiei şi vă invităm să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale în domeniu, vizitând site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro sau comunicând la tel. 0241 / 502306/ şi fax / 0241 / 502306.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii