Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - 26.02.2009

ro

26 Feb, 2009 21:24 1808 Marime text

      MINISTERUL  ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR
             DIRECTIA   POLITIEI   TRANSPORTURI
SECTIA   REGIONALA   DE   POLITIE   TRANSPORTURI  
                                    CONSTANTA
Tel . FAX :  0241.665001                                                                 
                             Constanţa, 26 februarie 2009

                                                                      BULETIN  DE PRESĂ

In ultimele 24 de ore, unităţile şi subunităţile de poliţie feroviară şi navală din teritoriu au desfăşurat activităţi de cercetare, constatare si soluţionare a evenimentelor sesizate, efectuând acţiuni in vederea prevenirii si combaterii comiterii faptelor cu violenţă, descoperirea furturilor de bunuri din zona de competenţă, identificarea persoanelor ce călătoresc fraudulos pe trenurile de călători si prevenirea furturilor din bagajele călătorilor, respectiv asigurarea liniştii si ordinii publice au fost înregistrate mai multe evenimente, după cum urmează:

1. La data de 25.02.2009, lucrătorii Biroului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală împotriva cetăţeanului pakistanez H. EHSAN, de 34 ani, din Pakistan, reprezentantul legal al unei societati din Bucureşti, fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de folosire la autoritatea vamală a documentelor de transport sau comerciale falsificate.
În fapt, la data de 02.04.2008, susnumitul, folosindu-se de o procură notarială emisă de administratorul societatii, a efectuat un import în numele acestei firme şi a introdus în România un container conţinând cantitatea de 1080 colete conserve  ciuperci din China, folosindu-se de un certificat de origine şi o ştampilă  false şi de asemenea folosind şi o semnătură a emitentului falsificată. Aceste falsuri au fost confirmate de autorităţile chineze.
 Societatea, prin reprezentantul său legal H. Ehsan a prejudiciat bugetul de stat cu suma de 120.790 lei.
 2. La data de 25.02.2009, lucratorii Serviciului Politiei Transporturi Maritime Port Constanta au identificat pe numitul: C.CONSTANTIN, de 49 ani, din mun. Constanta, judetul Constanta, salariat, care a folosit în mod ilegal permisul de intrare a persoanelor în incinta S.N.C., cardul de identificare apartinând altei persoane.
 Susnumitul este cercetat in stare de liberate pentru săvârsirea infractiunii de fals privind identitatea.
3. La data de 25.02.2009, lucrătorii Biroului de Politie T.N. Constanta Sud Agigea au depistat pe numitul: I. VALENTIN, de 23 ani, din mun. Constanta, conducător auto la Agentia Romtrans Constanta, care si-a însusit din rezervorul autoturismului, proprietatea societătii, cantitatea de 13 litri benzină.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârsirea infractiunii de delapidare.

OFITER RELAŢII MASS-MEDIA,
Subcomisar de politie
MIRON CERASELA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii