Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - 12.06.2009

ro

12 Jun, 2009 17:19 2005 Marime text

      
      MINISTERUL  ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR
   INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE
SECTIA   REGIONALA   DE   POLITIE   TRANSPORTURI  
                             CONSTANTA
Tel . FAX :  0241.665001                                                                 
                             Constanţa, 12 iunie 2009

                                                                      BULETIN  DE PRESĂ

In ultimele 24 de ore, unităţile şi subunităţile de poliţie feroviară şi navală din teritoriu au desfăşurat activităţi de cercetare, constatare si soluţionare a evenimentelor sesizate, efectuând acţiuni in vederea prevenirii si combaterii comiterii faptelor cu violenţă, descoperirea furturilor de bunuri din zona de competenţă, identificarea persoanelor ce călătoresc fraudulos pe trenurile de călători si prevenirea furturilor din bagajele călătorilor, respectiv asigurarea liniştii si ordinii publice au fost înregistrate mai multe evenimente, după cum urmează:
 1. La data de 11.06.2009, lucratorii Postului de Politie T.N. Fetesti l-au depistat numitul M. GELU, de 41 ani, domiciliat in com. Stelnica, jud. Ialomita, fara ocupatie si fara antecedente penale, care  pescuia in apele Bratului Borcea cu sase plase de pescuit din fir textil, in lungime totala de 220 m.
 Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de pescuit fara autorizatie de pescuit comercial si pescuit in perioada de prohibitie, fiind cercetat in stare de libertate.
 2. La data de 11.06.2009, lucratorii Biroul Ordine Publică din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime Port Constanţa au depistat pe numiţii:
 - I. ION, de 49 ani, din oras Hârsova, jud. Constanta, agent pază, care a primit suma de 10 lei de la conducătorul unui autotractor, M. CONSTANTIN, de 64 ani, din mun. Piatra Neamt, jud. Neamt, pentru a-i facilita iesirea din incinta portuară pe la poarta de acces nr. 6.
 Cei în cauză sunt cercetati în stare de libertate pentru săvârsirea infractiunilor de luare de mită, respectiv dare de mită.
  - O. VASILE, de 49 ani, din com. Malu cu Flori, jud. Dîmbovita, conducător auto pe autotractor, care a modificat datele înscrise pe bonul cu valoare fixă de acces în Portul Constanta pentru a-i prelungi valabilitatea.
 Cel în cauză este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals si inselăciune.
 3. La data de 11.06.2009, lucratorii Postului de Politie T.N. Midia, impreuna cu ofiteri din cadrul Biroului Investigatii Fraude, actionand pe linia prevenirii infractiunilor de evaziune fiscala, au identificat pe numitii : M. IONUT, de 26 ani si C.CRISTIAN, de 29 ani, ambii din mun. Medgidia, jud. Constanta, fara antecedente penale, administratori la o societate din Medgidia, care in perioada decembrie 2008-aprilie 2009, nu au evidentiat suma de 220.000 lei, in evidentele contabile, reprezentand transporturi de fier vechi efectuate cu autocamionul societatii, in Portul Midia.
 Cei in cauza sunt cercetati in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.


 
 OFITER RELAŢII MASS-MEDIA,         
   Subcomisar de politie
                                            MIRON CERASELA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii