Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farmaciile DONA lansează o unitate nouă la Constanţa

ro

14 Aug, 2013 14:24 1834 Marime text
Constănţenii vor putea câştiga 1.000 de premii la Tombola Sănătăţii şi vor beneficia de servicii medicale gratuite până pe 30 august
 
 Locuitorii oraşului Constanţa au acum la dispoziţie o nouă farmacie DONA. Aflată pe strada Răscoala de la 1907, nr. 3-5, zona Piaţa Unirii, unitatea dispune de o suprafaţă de 103 mp, care permite accesul clienţilor la un portofoliu extins de medicamente şi produse destinate sănătăţii.
 
Cu ocazia deschiderii, farmacia DONA din Piaţa Unirii vine în întâmpinarea clienţilor cu peste 1.000 de premii. La Tombola Sănătăţii, organizată în interiorul unităţii în perioada 14 - 20 august, pot participa clienţii DONA care fac cumpărături de minimum 20 de lei. Aceştia vor putea câştiga două biciclete, un aparat de aer condiţionat, produse pentru plajă, vouchere valorice şi multe alte premii atractive. Totodată, lângă unitatea nou deschisă, timp de o săptămână, va fi amplasat un cort unde constănţenii îşi vor putea măsura tensiunea arterială şi pulsul.
 
Unitatea din Piaţa Unirii este deservită de 4 farmacişti profesionişti, pregătiţi să ajute pacienţii cu sfaturi şi recomandări specializate şi respectă principiile de design modern adoptate recent de lanţul de Farmacii DONA, prin care se urmăreşte fluidizarea interacţiunii cu farmacistul, precum şi accesul facil la produsele care nu necesită prescripţie medicală, cum ar fi suplimentele nutritive, produsele de igienă personală sau cosmeticele.
 
“Avem ca prioritate nevoia medicală a clienţilor, de aceea urmărim să ne asigurăm că tratamentele cu prescripţie medicală şi cele pentru afecţiuni cronice sunt disponibile. Totodată, punem accent pe profesionalizarea continuă a farmaciştilor, pentru a fi de real ajutor clienţilor prin recomandări şi sfaturi avizate”, a punctat Ovidiu Wencz, Director General Farmaciile Dona.
 
Farmaciile DONA înseamnă o reţea de peste 220 de unităţi.
 
Despre Farmaciile DONA
 
Farmaciile DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar peste 1 milion de pacienţi din toată ţara.
 
Compania are peste 1500 de angajaţi şi numără peste 220 de farmacii.
 
Detalii despre companie şi despre oferta de produse sunt disponibile la www.farmaciiledona.ro.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii