Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:05 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KMG International – peste 200 de pozitii de internship disponibile pentru studenti si absolventi

ro

29 Jan, 2015 15:06 1037 Marime text
KMG International (fostul Grup Rompetrol) a dat startul programului de internship ce ofera studentilor si absolventilor oportunitatea de a-si incepe cariera in cadrul companiei.

Programul KMG International ofera tinerilor posibilitatea de a-şi completa educaţia teoretica cu experienţa practica, de a se familiariza cu unitatile de business ale industriei de petrol si gaze, iar pentru studentii cu profil tehnic- cu echipamentele şi fluxurile tehnologice ale celor 2 rafinarii ale Grupului. Sub indrumarea specialiştilor Rompetrol, liceeni si studentii selectaţi desfasoara activitaţi de o complexitate progresiva si cu sarcini precise, iar cei mai buni dintre acestia vor fi luati in considerare pentru viitoare pozitii disponibile in cadrul organizatiei.

Datele de incepere sunt flexibile, tinerii urmand sa fie primiti in echipa atunci cand sunt pregatiti, pe durata anului 2015.

Cei interesati sa faca parte din acest program, trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii tehnice: rezultate academice remarcabile – certificate de universitate; limba engleza – nivel fluent; cunostinte elementare de MS Office (in mod special MS Excel si MS Power Point). Totodata, participantii trebuie sa aiba excelente abilitati de comunicare, invatare rapida, orientare catre calitate si obtinerea rezultatelor.

Pentru a aplica, tinerii trebuie sa completeze formularul de inscriere<http://www.rompetrol.com/ro/programe-de-internship> si sa il trimita impreuna cu un CV la adresa internship@rompetrol.com <mailto:internship@rompetrol.com>.

Ti-a placut articolul?

Comentarii