Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul Rompetrol lanseaza provocarea „Ce fapta buna vrei sa faci de sarbatori?"

ro

17 Nov, 2010 23:55 1702 Marime text
Grupul Rompetrol, prin intermediul programulului "Impreuna pentru Fiecare", vine in sprijinul comunitatii si ofera ajutor celor ce si-au propus sa indeplineasca o fapta buna anul acesta, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

In acest sens, a fost demarat concursul „Ce fapta buna vrei sa faci de sarbatori?" pentru alegerea a trei idei de fapte bune care vor fi implementate in luna decembrie. Fiecare este invitat sa gaseasca raspunsul la aceasta intrebare si sa-si inscrie ideile in competitie. Cei trei castigatori vor primi cate un premiu in valoare de 1.000 Euro fiecare, pentru a-si realiza fapta propusa.

"Asa cum spune si denumirea platformei noastre de responsabilitate sociala corporativa, credem ca „Energia vine din suflet". Anul acesta Rompetrol a decis sa sprijine initiativele umanitare ale persoanelor fizice, dar si ale ONG-urilor, prin finantarea celor mai inspirate idei de fapte bune si implementarea acestora in preajma sarbatorilor. Prin aceasta initiativa dorim sa incurajam spiritul civic si sa rasplatim implicarea voluntara in problemele sociale ce tin de datoria noastra morala", declara Oana Nastase, Director Comunicare si Afaceri Corporative al Grupului Rompetrol.

Pentru a fi eligibile, propunerile inscrise in competitie trebuie sa fie in folosul comunitatii, sa se adreseze unor persoane defavorizate si sa reflecte o nevoie social-umanitara care poate fi adresata anul acesta, in preajma sarbatorilor de iarna. De asemenea, sunt incurajate actiunile care, pe langa persoana initiatoare, implica un numar cat mai mare de voluntari si ofera modalitati ingenioase de abordare a problemelor identificate.

Inscrierile se fac in perioada 15 noiembrie - 5 decembrie 2010, pe site-ul www.impreunapentrufiecare.ro, in sectiunea „Fapte bune". Anuntarea castigatorilor se va face pe data de 7 decembrie 2010, iar implementarea ideilor castigatoare se va realiza intre 10 - 15 decembrie 2010. Regulamentul este disponibil la aceeasi adresa web si pe pagina de Facebook „Impreuna pentru Fiecare".

Desemnarea castigatorilor se va face in functie de numarul voturilor inregistrate pe site-ul www.impreunapentrufiecare.ro si pe pagina de Facebook, si de evaluarea primita de la reprezentantii Grupului Rompetrol. In cadrul evaluarii se vor avea in vedere atat relevanta, cat si impactul social al faptei inscrise in concurs: numarul persoanelor afectate de problema semnalata, severitatea acesteia, numarul voluntarilor implicati etc.

„Dupa cum a demonstrat si programul „Impreuna pentru Fiecare" in cei doi ani consecutivi de derulare, Grupul Rompetrol se implica in viata comunitatii pentru ameliorarea problemelor la nivel local, iar sarbatorile de iarna reprezinta un bun prilej pentru astfel de actiuni. Faptul ca acest ajutor este acordat impreuna cu alti membri ai comunitatii, care au identificat probleme si doresc sa se implice, nu face altceva decat sa arate ca impreuna este mai usor sa schimbam lucrurile in bine", a adaugat Oana Nastase.

***

Despre programul "Impreuna pentru Fiecare". Platforma de responsabilite sociala corporativa "Energia vine din suflet" include programul national "Impreuna pentru Fiecare" si proiecte punctuale din domeniile sanatate si protectia mediului, cele doua directii pe care Grupul Rompetrol a decis sa le sustina.

"Impreuna pentru Fiecare" ofera ONG-urilor, autoritatilor locale si persoanelor cu atitudine civica si spirit antreprenorial posibilitatea de a inscrie si implementa proiecte in domeniul sanatatii sau al protectiei mediului pentru dezvoltarea comunitatilor din care fac parte.

Detalii despre stadiul implementarii proiectelor castigatoare in 2010, dar si despre cele finalizate in 2009, pot fi gasite pe www.impreunapentrufiecare.ro.

Despre Grupul Rompetrol. Este o companie petroliera multinationala, cu sediul in Amsterdam, cu majoritatea operatiunilor si activelor in Franta, Romania, Spania si Europa de Sud-Est. Principalele activitati ale Grupului sunt in domeniile rafinare si marketing/vanzare de produse petroliere, dar si in operatiuni aditionale - explorare si productie, servicii petroliere, EPCM, transport etc.

Cu operatiuni in 12 tari, Grupul intentioneaza sa devina unul dintre cele mai importante companii integrate petroliere din Europa si sa obtina o pozitie consolidata in bazinul Marii Negre si al Marii Mediterane, pentru asigurarea unui flux constant de materie prima si produse la standarde europene, in acord cu nevoile consumatorilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii