Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maine incepe AEROMANIA in zona la terasei LAGUNA din portul turistic Mangalia!

ro

21 Aug, 2009 15:22 2612 Marime text

Maine incepe AEROMANIA in zona la terasei LAGUNA din portul turistic Mangalia!


Spectacolul aviatic AEROMANIA powered by ASTRA Asigurari, organizat de compania Regional Air Services – Aerodrom Tuzla – in parteneriat cu ASTRA  Asigurari are loc maine, intre orele 13.00 – 15.00 - in acelasi loc ca si anul trecut, in zona terasei Laguna din Mangalia.

Aflat la a patra editie, AEROMANIA a devenit definitiv, din anul 2008, un eveniment al orasului Mangalia.
Spectacolul este oferit gratuit turistilor si este dedicat atat celor care isi petrec vara pe litoralul romanesc si care cauta alternative de divertisment, cat si iubitorilor aviatiei si sporturilor extreme.
Astra Asigurari si Regional Air Services – Aerodrom Tuzla si-au asumat misiunea de a familiariza publicul cu domeniul aviatiei sportive intr-un mod placut si captivant. ASTRA Asigurari si-a reconfirmat astfel interesul pentru mitingurile si concursurile de aviatie, devenind partenerul oficial numarul 1 al AEROMANIA – si un partener important pentru organizarea de evenimente de imagine si responsabilitate sociala.
In 2009, AEROMANIA – powered by ASTRA Asigurari - ii aduce din nou impreuna pe cei mai buni piloti romani si straini, intr-un cadru care lasa pilotilor libertatea de a propune un program demonstrativ potrivit aeronavelor si abilitatilor lor de a pilota. 
Vedeta de anul acesta va fi, din nou, multiplul campion mondial si recordmen Jurgis Kairys, alaturi de care sunt asteptati, si de data aceasta, Zoltan Veres – cel care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare numar de tonouri efectuare succesiv, Iacarii Acrobati si multi altii – artisti pe care publicul de la Mangalia a invatat sa ii aprecieze.
In afara acestora, spectatorii de pe plaja Laguna vor putea urmari o parada a aeronavelor Regional Air Services, lansarile de parasutisti - coordonate de campionii Adrian si Cristina Constandache si o demonstratie de zbor de parapanta.
Regional Air Services este compania full service in aviatia generala care detine primul si cel mai performant aerodrom privat din Romania, prima scoala privata pentru piloti amatori (PPL) si prima scoala pentru piloti profesionisti (CPL si FTO) acreditata ICAO, scoala de parasutism si care efectueaza pentru un portofoliu important de clienti zboruri publicitare, de agrement sau aerotaxi cu avioane sau elicoptere.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:
Cristina Mitchievici
Mob:  0766 256 721
0754 070 551
cristina.mitchievici@regional-air.ro
Regional Air Services - Aerodrom Tuzla
Tel.: + 40 241 69 44 02
Fax: + 40 241 73 34 50
www.aeromania.tv


www.regional-air.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii