Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sectia apa canal Tandarei a SC RAJA SA Constanta a fost inaugurata (galerie foto)

ro

24 Jun, 2011 22:44 3844 Marime text

centre-raja-1.jpgVineri, 24 iunie, in orasul ialomitean Tandarei, SC RAJA SA Constanta a inaugurat un nou punct de lucru. Este vorba despre Sectia apa canal Tandarei, care asigura servicii de apa si canalizare in localitate. La ceremonia de taiere a panglicii au participat primarul orasului Tandarei, Vasile Sava, numerosi consilieri locali, Costica Nan, directorul cordonator al Centelor Zonale, precum si numerosi alti reprezentanti ai companiei constantene. SC RAJA SA a preluat serviciile de apa canal in Tandarei in urma cu mai bine de un an, de la fostul operator local, Apa Termo, care din cauza datoriilor enorme, de 5 milioane de lei, catre bugetul de stat si terti, a intrat in insolventa. Si pentru ca in tate localitatile unde s-a extins in ultimii ani, compania de apa constanteana a investit nu doar in retelele de apa si canalizare, ci si in spatiile care deservesc direct clientii, la Tandarei a fost amenajat un sediu modern, complet utilat si dotat, intreaga investitie facandu-se cu Sectia lucrari in constructie a SC RAJA SA.

centre-raja-2.jpgIn opinia primarului Vasile Sava, venirea SC RAJA SA in oras insemana nu doar certitudinea unor servicii de calitate pentru cetateni, dar si un exemplu pentru mediul de afaceri local. De asemenea, orasul Tandarei a fost inclus in planurile de dezvoltare si investitii ale companiei constantene, aici urmand sa fie investiti, in urmatorii doi ani, 16,3 milioane de euro, prin Programul Operational Sectorial de Mediu.

Participarea Consiliului Local la aceasta investitie va fi de 265.000 euro, bani care se vor achita esalonat, pana in 2013, cand se incheie programul. Prin POS de mediu, RAJA va reabilita retelele de ala si canalizare din Tandarei, va extinde reteaua de canalizare si va construi o statie de epurare moderna, la standardele Uniunii Europene, intrucat cea existenta are o vechime de aproape 40 de ani si este depasita din punct de vedere al tehnologiei.

Costica Nan, directorul coordonator al Centrelor Zonale ale SC RAJA SA, a explicat asistentei ca noul punct de lucru d ela Tandarei este o subdiviziune a Centrului Zonal Interjudetean Harsova, care deserveste localitati din trei judete: nordul Constantei, Ialomita si Calarasi. „Este un sediu nou, la standardele europene pe care le regasiti in orice localitate unde SC RAJA SA opereaza. Le transmit, de asemenea, locuitorilor orasului tandarei, sa aiba incredere in RAJA, intrucat ei vor fi beneficiarii directi ai investitiilor pe care le vom face aici in urmatorii doi ani", a declarat Nan, care a tinut sa aminteasca faptul ca lucrarile la noile investii vor demara chiar de luna viitoare.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii