Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La RAJA s-a activat Comandamentul pentru Situatii de Urgenta

ro

03 Jun, 2009 14:27 823 Marime text

În urma avizărilor meteo,
La RAJA s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă
•Începând cu ora 21,00, membrii bordului director asigură permanenţa, prin rotaţie, la sediul societăţii

În urma avizărilor primite privind prognoza meteo, cu ploi abundente şi în cantităţi foarte mari, dar şi din cauza posibilităţilor limitate ale reţelei de canalizare de preluarea în condiţii optime a apelor pluviale în cantităţi foarte mari, ce depăşesc cu mult mediile normale de precipitaţii, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a întocmit un plan de măsuri pentru asigurarea intervenţiilor operative în toată această perioadă.
Totodată, s-a activat şi Comandamentul de Coordonare a intervenţiilor operative RAJA Constanţa, comandament care are în componenţă atât membrii consiliului director, cât şi şefii tuturor secţiilor, ce asigură prin rotaţie permanenţa pentru o coordonare cât mai bună a activităţilor de intervenţie. În vederea asigurării funcţionării la parametrii optimi şi în condiţii de siguranţă a sistemelor de alimentare cu apă potabilă şi a celor de canalizare, în toate localităţile în care societatea îşi desfăşoară activitatea, la nivelul fiecărei secţii a S.C. RAJA S.A. s-au constituit echipe specializate de intervenţie cu toate utilajele necesare, iar numărul personalului care asigură intervenţia s-a dublat. Numai la nivelul municipiului Constanţa 15 de echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare sunt pregătite să intervină la toate solicitările.
Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Purtător de cuvânt
Irina Oprea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii