Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipele RAJA sunt gata sa raspunda la toate solicitarile primite

ro

27 Jul, 2010 13:50 919 Marime text

Echipele RAJA sunt gata să raspundă la toate solicitările primite

În urma avizărilor meteo ce anunţă precipitaţii abundente, pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare şi pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul societăţii au fost constituite 42 de echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată aceată perioadă.
Asigurăm toţi abonaţii societăţii că RAJA Constanţa va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemului sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA Constanţa va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.
În cursul acestei seri, în urma ploilor, la dispeceratul societăţii s-au primit până acum 11 reclamaţii venite de la diferiţi abonaţi din municipiul Constanţa. Sesizările au venit din cartierul Coiciu, zona Dacia şi  Faleză Nord.
Cele mai multe intervenţii au vizat deblocarea grătarelor pluviale stradale, din zonele amintite mai sus, de diverse mizerii şi resturi menajere, antrenate de apele pluviale. Până la ora actuală nu s-au înregistrat probleme deosebite, iar reprezentanţii societăţii au răspuns cu promptitudine la toate solicitările primite. Echipele de intervenţie se vor afla în permanenţă pe teren în această noapte acţionând în toate zonele în care pot apărea probleme.
Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Purtător de cuvânt
Irina Oprea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii