Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:41 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Popularii europeni pregătesc o Românie federalizată, un stat vasal, slab, controlat din afara ţării

ro

19 Oct, 2012 00:51 1073 Marime text

Popularii europeni s-au întâlnit la Bucureşti ca să asiste la planurile de federalizare a României, susţinute făţiş de Laszlo Tokes cu sprijinul premierului maghiar Viktor Orban şi sub privirile supuse şi linguşitoare ale lui Traian Băsescu.

Ascunşi în Palatul lui Ceauşescu, cum a şi recunoscut premierul Poloniei, popularii europeni au vorbit de mai multă Europă ca pretext al furtului de identitate naţională şi al scăderii suveranităţii, atât de evidente în cazul României căreia i-a fost anulat votul la referendum.

. Toată povestea cu regionalizarea era un pretext al federalizării, am aflat de la Laszlo Tokes, aşa încât Traian Băsescu este direct responsabil de acest plan de destrucţie a teritoriului naţional, el fiind cel care i-a încurajat pe politicienii maghiari din ţară şi din Ungaria să transforme regionalizarea într-un subiect etnic.

Popularilor europeni ar trebui să le fie ruşine. Au fost bine primiţi în România, aici nu au avut loc proteste de stradă împotriva lor pentru că românii sunt toleranţi, dar ei au încălcat politeţea şi ospitalitatea noastră, trasându-ne un viitor sumbru, de stat vasal, federalizat, slab şi controlat din afara ţării.

Dimpotrivă, noi avem nevoie de o Românie Unită, puternică, independentă şi suverană pe deciziile ei, condusă prin votul cetăţenilor proprii, nu prin hotărâri secrete luate în conclavuri de politicieni cărora le este frică de cetăţeni.

Bogdan Diaconu

Prim-vicepreşedinte

PSD Sector 4

Bucureşti

Ti-a placut articolul?

Comentarii