Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eurodeputata PSD Rovana Plumb a fost aleasă, marți, de către Social Democrații din Parlamentul European în funcția de vicepreședintă a Grupului S&D

ro

06 Apr, 2011 17:07 886 Marime text

Rovana Plumb va avea responsabilități privind politicile în domeniul economic și social, inclusiv pe cele privind egalitatea de gen. "Sunt onorată de alegerea în funcția de vicepreședinte cu responsabilități în aceste domenii extrem de importante precum cele economic și social, asta în condițiile în care răspunsurile pe care vrem să le dăm în următorul an, vor decide dacă Europa va ieși din criză mai puternică,sau dacă se va adânci și mai mult în recesiune. Viziunea social democrată se bazează pe investiții, pe crearea de locuri de muncă și nu pe tăieri bugetare necugetate", a declarat europarlamentarul Rovana Plumb.

Social democrata consideră că dezvoltarea sustenabilă a Uniunii Europene va fi prioritatea mandatului pe care tocmai îl începe de astăzi. Rovana Plumb a mentionat totodată că "este important ca romanii să știe că PSD a fost și rămâne un actor influent în cadrul PE și al Grupului social-democrat din PE."

"Delegația PSD a susținut-o pe Rovana Plumb pentru acesta nominalizare, pentru că avem cu toții încredere în competența acesteia și suntem convinși că ne va reprezenta cu profesionalism din această funcție de vicepreședinte al Grupului S&D", a precizat Cătălin Ivan, liderul europarlamentarilor social democraților.

Din septembrie 2007, europarlamentarul PSD este membru al Grupului S&D, care decide direcțiile de acțiune politică în plan european, ale socialiștilor și social-democraților.

Biroul de presa al PSD

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii