Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:55 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecte noi pentru orașul Năvodari

ro

17 Feb, 2014 20:41 496 Marime text
Bugetul Primăriei Năvodari a crescut semnificativ în 2014, comparativ cu anul trecut. Administrația locală speră că astfel va reuși să finalizeze, în cel mai scurt timp, toate proiectele demarate. Bugetul pentru anul acesta a fost votat în cadrul ședinței de Consiliu Local de luni.
 
  “Am fundamentat un buget de venituri și cheltuieli fundamentat, asta înseamnă inclusiv instituțiile subordonate, în valoare de 177.943 lei. ” a declarat Margareta Mitran, director economic
  „Suma mă mulțumește mai ales că sunt proiecte pe care le vom finaliza în acest an. Am trecut atât la venituri cât și la cheltuieli întreaga sumă din proiect.Suntem aici pentru a finaliza proiecte pentru 2014.” a spus Florin Chelaru, viceprimar Năvodari.
 
  Pentru că autorităţile din Năvodari investesc în proiecte importante, dar și în oameni, Consiliul local vine în sprijinul performanţei intelectuale şi sportive. Echipa de fotbal Săgeata Năvodari va dispune de un stadion dotat conform cerinţelor UEFA.
   „Trebuie să aducem stadionul la un minim de încadrare la categoria a III-a UEFA. Pentru aceasta aceasta am stabilit sume pentru derularea proiectului. ” a afirmat Florin Chelaru, viceprimar Năvodari
 
  În acelaşi timp, o elevă eminentă care studiază în Anglia și reprezintă România peste hotare va fi ajutată de autorităţi să îşi achite o parte din taxa de şcolarizare.
   „Este vorba de o tânără care studiază în Anglia. Ea ar avea nevoie de un ajutor din partea Consiliului Local, de vreo 3000 de lire, suma pe care consilierii au aprobat-o.” a adăugat Florin Chelaru, viceprimar Năvodari
 
  În acest an, oraşul Năvodari va adera la Asociaţia Naţională a Staţiunilor Turistice din România, în vederea dezvoltării şi promovării turismului local.
 
# DEPARTAMENT MASS MEDIA #

Ti-a placut articolul?

Comentarii