Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EDIŢIE ANIVERSARĂ A ZILEI COMUNEI MIRCEA VODĂ

ro

15 May, 2014 16:51 1832 Marime text
17 mai 2014 - zi cu rezonanţă pentru locuitorii comunei Mircea Vodă! Consiliul Local şi Primăria Comunei Mircea Vodă organizează evenimentul intitulat “Ziua Comunei Mircea Vodă”! Manifestarea de anul acesta este una aniversară întrucât sărbătoarea a ajuns la cea de-a zecea ediţie!
Aşteptat cu nerăbdare de comunitatea din Mircea Vodă, evenimentul va debuta sâmbătă, 17 mai 2014, ora 12.30, cu deja tradiţionala defilare cu fanfara. Traseul este unul bine stabilit! Plecare are loc din faţa Primăriei Mircea Vodă, iar destinaţia va fi Baza Sportivă a comunei din localitatea Mircea Vodă, locul în care se va desfăşura spectacolul pus la cale cu atenţie de organizatori.
La ceas aniversar, edilii comunei Mircea Vodă îi vor premia pe cei mai merituoşi cetăţeni ai comunităţii. Aşa se face că vor fi oferite premii elevilor - de la cele două şcoli din comună - cu cele mai bune rezultate la învăţătură în anul şcolar 2013 - 2014, dar şi celor care au obţinut rezultate deosebite la olimpiade. Şi pentru că autorităţile locale pun preţ pe activităţile sportive pe care le întreprind copiii şi tinerii, vor primi premii membrii clubului de taekwondo care au obţinut medalii la competiţiile la care au participat în anii 2013 şi 2014, cea mai bună echipă de fotbal, cel mai bun fotbalist, cea mai bună echipă de handbal – fete, dar şi cea mai bună practicantă a acestui sport şi nu în ultimul rând alergătorii care s-au înscris la cross şi au câştigat concursul. Toţi aceştia vor fi desemnaţi în urma desfăşurării competiţiilor sportive care vor avea loc vineri, 16 mai 2014, la Şcoala Gimnazială Satu Nou, unde vor participa elevi din comunele Mircea Vodă, Saligny şi Tortoman. Nu au fost uitaţi de autorităţile locale nici cei mai de seamă gospodari ai satelor care alcătuiesc comuna Mircea Vodă, care vor fi premiaţi pentru cele mai frumoase gospodării. Totodată, şapte cupluri longevive vor urca pe scenă pentru a împărtăşi secretele unei căsnicii de durată şi pentru a fi răsplătite cu premii.
După festivitatea de premiere, echipa de taekwondo va oferi publicului prezent o demonstraţie. Copiii talentaţi ai comunei îi vor încânta şi ei pe spectatori cu un program artistic ales. Publicul va fi invitat apoi să danseze alături de Ansamblul Doina Dobrogei.
Începând cu ora 15.00, artişti consacraţi vor anima petrecerea câmpenească. Momentele artistice pregătite de organizatori au fost atent alese, astfel încât să acopere o gamă cât mai largă şi variată de preferinţe. Vor urca pe scenă Taraful “Nicu Spătaru”, Alexandru Jidveianu, Iulia Puşchilă, Georgiana, Româncutzelle, Adi de la Vâlcea, Constantin Enceanu, Gelu Voicu alături de taraful său, şi nu în ultimul rând Aurel Moldoveanu. Spectacolul va fi presărat şi cu momente surpriză!
Sărbătoarea câmpenească se va încheia mult după apusul soarelui când organizatorii au pregătit o lansare de lampioane, dar şi un frumos foc de artificii!
 
 
15 mai 2014
Consiliul Local şi Primăria Comunei Mircea Vodă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii