Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - PRIMĂRIA COMUNEI MIHAIL KOGĂLNICEANU

ro

27 Sep, 2013 11:18 1222 Marime text
  În data de 25.09.2013, in cadrul Sedintei Ordinare a Consiliului Local Mihail Kogălniceanu primarul Ancuta Daniela Belu a propus spre aprobare proiectul de hotarare privind alocarea spaţiului necesar demărării unui proiect finantat din fonduri europene referitor la infiintarea unui After School, in incinta Scolii, nr. 2 din localitate. Propunerea de infiintare a fost facuta in urma consultarii cu locuitorii comunei, care au semnalat necesitatea infiintarii unei astfel de unitati scolare moderne, unde copiii din localitate sa isi petreaca timpul, intr-un mod organizat, dupa terminarea orelor de curs. Aplicantul este Grupul de Acţiune Locală Constanta Centru iar beneficiarul comuna Mihail Kogalniceanu.
Primarul Ancuta Daniela Belu precizeaza faptul ca, in anul 2009, fosta conducere administrativa a localitatii a incercat infiintarea unei astfel de unitati scolare printr-un proiect în cadrul PNDR, Masura 3.2.2., proiect ce nu a primit finanţare.
  Desi, la vremea respectivă, prin depunerea proiectului, fostul primar PSD Valer Iosif Mureşan si-a aratat interesul si a recunoscut practic necesitatea infiintarii acestui after school, acum, cand exista din nou sansa infiintarii acestui centru, aceeaşi personă, actualualmente consilier local PSD, a votat împotrivă.
  “Atitutinea negativistă a colegilor consilieri din PSD este greu de înţeles, având în vedere faptul că proiectul iniţiat nu face altceva decât să răspundă nevoilor cetăţenilor. Ar trebui să ne unim forţele şi să profităm de această şansă, pentru că avem oblligaţia de a respecta necesităţile celor care ne-au acordat votul de încredere, ar trebui să fim o echipă şi să nu ne lăsăm pradă orgoliilor, care, contravin interesului public”.
 
  PRIMĂRIA COMUNEI MIHAIL KOGĂLNICEANU
PRIMAR,
ANCUŢA DANIELA BELU
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii