Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Primăria Cernavodă

ro

13 Jun, 2013 19:49 804 Marime text
  Fundaţia “Grupul de Iniţiativă Ecologică şi Dezvoltare Durabilă” în colaborare cu Primăria Cernavodă şi Centrala Nucleară de la Cernavodă organizează Forumul cu tematicile : “Energii curate, energii verzi. Cenavodă, oraş nuclear dunărean”.
  Evenimentul se bucură de prezenţa unor invitaţi de seamă ce vor dezbate strategiile de dezvolatre locală, strategia energetic şi modalităţile de implementare a nou adoptatei Strategia UE pentru Regiunea Dunării.
  La iniţiativa domnului primar Gheorghe Hânsă, reprezentanţii autorităţilor locale din Zona Dunării au propus proiecte care vor fi promovate pentru finanţare de fonduri nerambursabile în cadrul Strategiei europene pentru Regiunea Dunării.
  Portofoliul de proiecte va fi înaintat domnului dr. Kurt Puchinger, coordonatorul Ariei Prioritare 10 din cadrul Consiliului Europen pentru Regiunea Dunării.
  În cadrul acestui eveniment, invitaţii se vor bucura de lansarea cărţii domnului Ion Iliescu “Fragmente de viaţă din Istorie trăită” şi de expoziţia de sculptură a lui Doru Drăguşin. Aceasta va fi de dicată Anului Constantin Brâncuşi.
 
 Evenimentul se va desfăşua vinery,14 iunie2013, în sala de spectacole a Casei de Cultură a
Primăriei Cernavodă, str. Ovidiu nr. 11, cu începere la ora 9:00.
 
Vă aşteptăm cu drag.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii