Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

15 Mai 2015 - Ziua Internaţională a Familiei sărbătorită la Cumpăna

ro

14 May, 2015 10:53 1345 Marime text
Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului, ec. Mariana Gâju, au deosebita plăcere de a vă invita în data de 15 Mai 2015, ora 1700, în sala mare a Căminulul Cultural Cumpăna, pentru a sărbători împreună  Ziua Internaţională a Familiei.
În cadrul evenimentului vor fi celebrate familiile căsătorite în comuna Cumpăna, care în acest an aniversează „Nunta de aur” – 50 de ani de căsătorie. Vor fi invitate viitoarele cupluri, care în luna mai a acestui an îşi vor uni destinele, prin încheierea căsătoriei, dar şi cuplurile care au domiciliul pe raza comunei Cumpăna şi îşi aniversează căsătoria, chiar dacă aceasta a fost oficiată în altă localitate.
Familiile sărbătorite cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei vor primi în dar diplome, flori şi cadouri simbolice, dar vor avea şi bucuria de a viziona, alături de locuitori ai comunei Cumpăna, comedia “Gâlcevile din Chioggia” de Carlo Goldoni, în interpretarea actorilor Teatrului de Stat Constanţa, spectacol oferit prin grija reprezentanţilor Primăriei şi Consiliul local Cumpăna.
 „Gâlcevile din Chioggia” este o comedie plină de savoare, este povestea plină de veselie şi culoare a locuitorilor unui mic orăşel de pescari din apropierea Veneţiei, care se iubesc, se ceartă, se împacă, totul într-un ritm ameţitor şi plin de voioşie. 
 
Dorim să amintim faptul că data de 15 mai a fost declarată ca Zi Internaţională a Familiei de către Adunarea Generală a ONU, la 20 septembrie 1993, în vederea sensibilizării privind importanţa instituţiei familiei, promovării cunoştinţelor despre tendinţele socio-economice şi demografice care afectează familia și stimulării răspunsurilor la provocările cu care se confruntă astăzi familia contemporană. Familia este înțeleasă drept cea mai însemnată uniune socială de care depind dezvoltarea, stabilitatea şi, mai ales, existenţa întregii societăţi. Ziua Internaţională a Familiei este o ocazie de a celebra conexiunile dintre toţi membrii care formează o familie. Este, de asemenea, o oportunitate de a reflecta asupra felului în care acestea sunt afectate de schimbările sociale şi economice – şi asupra a ceea ce putem face noi ca şi comunitate pentru a consolida familiile.
 
Vă rugăm să delegaţi un reprezentant al instituţiei dumneavoastră în vederea mediatizării şi vă mulţumim pentru sprijin şi colaborare.
 
 
Departamentul Comunicare al Primăriei Cumpăna                  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii