Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacole umanitare înaintea sărbătorilor de iarnă

ro

08 Dec, 2011 22:45 1308 Marime text

Elevii şi cadrele didactice din Şcoala „George Enescu" organizează un târg de obiecte şi decoraţiuni de Crăciun, din banii strânşi urmând a fi ajutat Alexandru, un băieţel care suferă de o boală gravă

Şcoala cu clasele I-VIII „George Enescu", în colaborare cu Casa de Cultură „Pontus Euxinus" şi Clubul Sportiv „Dino" din oraşul Năvodari organizează, vineri, 9 decembrie a.c., între orele 11.00 - 13.00 în sala Casei de Cultură un spectacol cu scop caritabil intitulat „IUBIND dăruieşti, dărzind PRIMEŞTI"

Manifestarea se doreşte a fi un spectacol captivant, unde dansul este o poveste fără cuvinte, iar muzica este fredonată de cele mai cristaline voci. Potrivit organizatorilor, pe scenă vor evolua perechi de dans sportiv şi solişti vocali. Întreaga activitate este organizată şi coordonată de prof. Sever Vuap, în colaborare cu instructorii Mihaela şi Cristian Patachia.

Tot în scop caritabil, aceeaşi instituţie de învăţământ desfăşoară în perioada 9 - 14 decembrie în cadrul şcolii acţiunea „De Crăciun suntem mult mai buni". Această activitate este organizată de elevii claselor I-IV, sub forma unui Târg de obiecte şi decoraţiuni de Crăciun, unde fiecare colectiv de elevi va expune produsele specifice sărbătorilor de iarnă, realizate prin îndemânarea micuţilor.

Fondurile strânse în urma desfăşurării celor două evenimente vor fi folosite pentru sprijinirea lui Alexandru, un băieţel care se luptă cu o maladie necruţătoare.

La cele două activităţi organizate de Şcoala „George Enescu" sunt invitaţi şi aşteptaţi să participe părinţii, elevii, cadrele didactice din şcoală şi toţi cei care doresc să fie alături de noi în acest demers caritabil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii