Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se deschide Orăşelul Copiilor din Năvodari

ro

08 Dec, 2011 22:46 1486 Marime text

Trei zile, în perioada 21 - 23 decembrie, toţi copiii din Năvodari sunt aşteptaţi la întâlnirea cu Moş Crăciun. Locaţia aleasă este Parcul Central!

Oraşul Năvodari se îmbracă de sărbătoare! De câteva zile, pe străzile din oraş sunt montate beculeţele care vor lumina de sărbători, iar centrul oraşului va îmbraca straie de sărbătoare!

Plus că, după cum se ştie, pe principalele străzi din localitate, Primăria şi Consiliul Local a montat mai mulţi copăcei luminoşi, care sunt aprinşi în fiecare seară. Şi asta nu este tot; în perioada 21 - 23 decembrie, Primăria oraşului, în colaborare cu Casa de Cultură „Pontus Euxinus" organizează acţiunile ce se vor desfăşura în Orăşelul Copiilor în parcul din centrul oraşului.

Astfel, timp de trei zile, toţi copiii din Năvodari sunt aşteptaţi la întâlnirea cu Moş Crăciun. Conform programului stabilit deja, activităţile se vor desfăşura în intervalul orar 17.00 - 19.00 şi, timp de două ore, cei mici se vor putea bucura de magia poveştilor şi de frumoasele colinde de Crăciun.

În prima seară, pe scena special amenajată va fi pusă în scenă piesa de teatru „Magicianul", în cea de-a doua seară urmând a se desfăşura un concert de colinde susţinut de trupa „Amicii" şi corul „Armonia". În cea de-a treia seară, copiii îşi dau întâlnire cu Crăiasa Zăpezii şi prietenii ei, aduşi la Năvodari într-o piesă de teatru.

Directorul adjunct al Casei de Cultură Năvodari, Elena Matei ţine să precizeze că în fiecare seară, în Orăşelul Copiilor, imediat după prezentarea spectacolelor, Moş Crăciun îi aşteaptă pe toţi copiii, să le ofere dulciuri.

De altfel, în această perioadă de dinaintea sărbătorilor de iarnă, Casa de Cultură „Pontus Euxinus" este, zilnic, gazda spectacolelor care au ca temă datinile şi tradiţiile de Crăciun şi Anul Nou.

# DEPARTAMENT MASS- MEDIA #

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii