Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început distribuirea ajutoarelor de la UE în oraşul Năvodari

ro

19 Sep, 2011 16:54 1490 Marime text

A început distribuirea ajutoarelor de la UE în oraşul Năvodari

Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei anunţă persoanele beneficiare ale Legii 416/2001 privind venitul minim garantat că începând cu astăzi, 19.09.2011 a început distribuirea pachetelor cu produse alimentare destinate persoanelor cu venituri reduse, conform legislaţiei europene, aprobate de administraţia locală.
Mai exact, este vorba despre programul Uniunii Europene, prin APIA, derulat alături de Consiliul Judeţean Constanţa şi Primăria oraşului Năvodari – „Furnizarea de produse alimentare în cadrul PEAD 2011”.
          Beneficiarii acestui program derulat cu bani europeni de autorităţile locale sunt persoanele cu pensii de până la 400 lei, şomerii, dar şi persoanele cu handicap grav şi accentuat. Cei interesaţi trebuie să ştie că locaţia de unde îşi pot ridica pachetele cu alimente este Cantina Liceului „Lazăr Edeleanu” din oraşul Năvodari, iar programul după care va funcţiona această acţiune este între 09.00-16.00. Pachetele ce conţin produse alimentare de bază, respectiv făină, orez, mălai, biscuiţi, lapte praf şi paste făinoase.
           „Aceste pachete cu alimente nu reprezintă foarte mult pentru o persoană, însă produsele sunt necesare pentru cei care au venituri reduse şi nici o modalitate de a-şi îmbunătăţi situaţia financiară în vreun fel. Alături de programul pe care Primăria îl derulează şi acordă pachete cu alimente de bază pentru aceeaşi categorie de persoane, acesta îi ajută pe cei cu probleme financiare, cetăţeni ai oraşului Năvodari. Îi aşteptăm pe toţi cei se încadrează în prevederile legale la centrele deschise în oraşul Năvodari”, declară primarul Nicolae Matei.

## Departament Relatii Mass-Media ##

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii