Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lauraadamache.ro Biscuiti cu capsuni si ciocolata

ro

13 Jun, 2019 09:39 3566 Marime text

Nu sunt foarte aratosi acesti biscuiti cu capsuni, dar sunt cei mai fragezi si aromati din cati am facut si gustat pana acum! Dimineata m-am trezit fara niciun dulce pentru micul dejun si pentru ca aveam niste capsuni in frigider, m-am apucat sa fac acesti biscuiti rapizi si fragezi. In 5 minute au fost gata, i-am pus la copt si peste alte 15 minute, gata micul dejun. Cand s-a trezit sotul meu, biscuitii se racisera si erau gata de mancat.

Deja sunt amintire, dar maine ii fac din nou. Sper sa mai gasesc capsune la fel de parfumate ca acestea. Eu ador prajiturile cu capsuni, vara este imposibil sa nu fac cel putin o data pe saptamana ceva bun cu aceste minunate fructe. Printre retetele mele preferate cu capsuni, se numara Prajitura cu capsuni si Tarta cu crema de vanilie si capsuni.

Eu am folosit niste bobite de ciocolata neagra, dar sigur puteti sa le inlocuiti cu bucatele de ciocolata neagra, alba sau cu lapte. Si daca nu mai gasiti capsuni, cred ca ies la fel de bine cu mure, fragi, afine, bucatele mici de caise sau piersica. Foarte simplu de facut sunt acesti biscuiti de casa cu capsuni, sunt o idee excelenta pentru orice moment al zilei, pentru picnic, pachetelul de serviciu si pentru musafirii anuntati pe ultima suta de metri.

Biscuiti cu capsuni – Ingrediente (9 bucati)

200 g faina
1 ou mediu
50 ml ulei de floarea soarelui
100 g zahar tos fin
4 g praf de copt
150 g capsuni + 3 capsuni pentru decor
60 g bobite de ciocolata
1 varf cutit sare
1 lingurita coaja rasa de lamaie (optional)

Mod de preparare: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii