Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meniu special de Bobotează pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

ro

05 Jan, 2022 16:28 2967 Marime text



SC ARIMEX COMEXIM 2000 SRL oferă un meniu special de Bobotează, pentru pacienții internați în spitalele din municipiul Constanța.
 
Mic dejun;
Ceai cu lamaie, Unt, Sunca Praga, Parizer taranersc de porc/pui,  Mozarella fresca, Branza topita, Urd, Gem de capsuni.
 
Supliment ;
Biscuiti populari, Lapte dulce, Iaurt natural, Iaurt cu capsuni.
 
Pranz:
Ciorba de purcel cu taiatei de casa, Supa de legume cu fidea, Supa de spanac cu zdrente de ou, Supa strecurata de legume.
File de somon rumenit in cuptor, cu sos lamaie si mamaliguta, File merluciu la tava cu sote de legume (broccoli, conopida, morcovi, cartofi si fasole pastai), Branza praspata de vaci cu legume gratinate.
 
Desert  pranz:
Mere, Mere coapte, Prajitura cu crema ciocolata si vanilie.
 
Cina:
Snitel pane din file de porc cu legume sotate (broccoli, conopida, morcovi, cartofi si fasole pastai), Mamaliguta cu branza proaspata de vaci si smantana, Budinca de macaroane cu branza de vaci si stafide, Pulpe de pui la cuptor si mamaliguta cu mujdei de usturoi, Ceai cu lamaie.
 
Salata cina:
Salata de muraturi asortate (gogonele, conopida)
 
Desert cina:
Biscuiti, Prajitura cu fructe
 
 
 

       „Cu adevărat, mare este sărbătoarea de astăzi. Căci astăzi pentru prima dată ni se arată la Iordan cele trei persoane ale Preasfintei Treimi. Astfel, Fiul, smerindu-se, se botează în Iordan de la Ioan; Tatăl grăieşte din ceruri, zicînd: Acesta este Fiul meu cel iubit întru Care am binevoit, iar Duhul Sfînt se pogoară ca un porumbel peste Iisus Hristos (Matei 3, 16-17). Deci, astăzi ni s-a descoperit mai luminat taina Preasfintei Treimi. Astăzi cerurile s-au deschis şi Duhul lui Dumnezeu S-a odihnit la Iordan peste Fiul.
Astăzi Stăpînul Se smereşte şi cere să fie botezat de slugă. Astăzi Cel fără de păcat primeşte botezul pocăinţei de la Ioan, ca să ne înveţe pe noi taina pocăinţei, a mărturisirii şi a spălării păcatelor prin căinţă şi lacrimi.
Astăzi se sfinţeşte apa Iordanului şi toate apele şi izvoarele pămîntului. Astăzi se sfinţeşte aghiasma mare prin semnul Crucii şi prin pogorîrea darului Sfîntului Duh. Deci să mulţumim lui Dumnezeu că am ajuns cu bucurie la aceasta mare sarbatoare a  Bobotezei şi să ducem cu evlavie sfînta aghiasmă în casele noastre. Prin ea ne sfinţim cu toţii, se sfinţesc casele şi fîntînile noastre şi se izgonesc duhurile rele cu puterea Duhului Sfînt.
Astăzi Hristos, Mîntuitorul nostru iese în public la vîrsta de 30 de ani. Se arată lumii, se pregăteşte să vestească pe pămînt Evanghelia mîntuirii şi vine să caute şi să mîntuiască sufletele noastre.
Să ieşim întru întîmpinarea lui Hristos. Dar pentru aceasta se cere să ne căim de păcatele făcute, să ne spălăm în apele Iordanului, adică să spălăm păcatele prin spovedanie şi lacrimi de pocăinţă. Apoi să ne împăcăm unii cu alţii, că dragostea acoperă mulţime de păcate. Să ascultăm glasul Tatălui, Care ne grăieşte din cer; să ne înfricoşăm de smerenia Fiului, Care Se botează de către Ioan în Iordan şi să odihnim în inimile şi casele noastre porumbelul Duhului Sfînt”, a transmis Drăghici Vergil, reprezentant SC Arimex Comexim 2000 SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii