Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

40 de tineri din Năvodari, în vizită la Parlament

ro

15 Jun, 2011 23:17 975 Marime text

Iniţiativa îi aparţine senatorului PSD Nicolae Moga, iar masa de prânz a întregului grup a fost oferită de primarul Nicolae Matei

Un grup format din 45 de elevi şi tineri din oraşul Năvodari au vizitat, astăzi, Parlamentul României. Iniţiativa aparţine senatorului PSD de Constanţa, Nicolae Moga şi a fost apreciată de primarul oraşului, Nicolae Matei. Au fost 40 de elevi din oraşul Năvodari, însoţiţi de 5 cadre didactice.

Încă de dimineaţă, tinerii au luat drumul Bucureştiului, iar primele vizite au fost făcute în partea de Senat a clădirii Parlamentului, respectiv în Salonul Alb, Sala „Constantin Stere" şi pe holul din faţa Cabinetului preşedintelui Senatului. Nu doar că au fost încântaţi, dar ţinerii s-au arătat chiar interesaţi să dezvolte o carieră în această lumea plină de tot mai mult mister şi semne de întrebare. „Apreciez astfel de iniţiative şi îi încurajez pe tineri să se implice în acţiuni politice. În acest mod putem schimba clasa politică; tinerii sunt viitorul acestei ţări şi e păcat să nu desfăşurăm acţiuni prin care să le punem la încercare dezvoltarea acestei laturi. E important să avem oameni tineri în politică şi este lăudabilă iniţiativa senatoului Nicolae Moga, care desfăşoară o adevărată campanie în judeţul Constanţa pe acest subiect. De asemenea, trebuie să vă spun că sunt alături şi susţin orice iniţiativă care aduce beneficii dezvoltării educative a copiilor", declară primarul Nicolae Matei.

La fel de încântat de reuşita acţiunii s-a arătat şi senatorul social democrat Nicolae Moga, care le-a vorbit tinerilor despre importanţa Parlamentului, a activităţii desfăşurate aici şi necesitatea promovării tinerilor în politică.

Facem precizarea că astfel de acţiuni sunt derulate de senatorul constănţean încă de la începutul mandatului, scopul acestora fiind cel educativ. Până în prezent, senatorul Moga a mers la Parlament alături de grupuri de copii şi tineri din tot judeţul, cea mai recentă acţiune de acest fel fiind organizată în comuna Tortoman. Nu de puţine ori parlamentarul PSD a descris acţiunile sale drept interesante, mai ales că mulţi dintre cei care iau parte la acţiuni ies pentru prima dată din localităţile unde s-au născut, dar care sunt curioşi să afle cât mai multe informaţii despre Parlament, întrebări care l-au pus în dificultate chiar şi pe Nicolae Moga.

Întreg grupul a luat masa de prânz la Parlament, nota de plată fiind achitată de primarul Nicolae Matei.

# DEPARTAMENT MASS- MEDIA #

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii