Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia din luna noiembrie

ro

28 Nov, 2014 12:11 1328 Marime text

 
Joi, 27 noiembrie, de la orele 18:00, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia. Pe ordinea de zi au fost șase proiecte de hotărâre, după cum urmează:
1.    Aprobarea Planului de ocupare a funcțiilor publice, pentru anul 2015, al Poliției Locale a Municipiului Medgidia.
2.    Aprobarea modificării componenței comisiei speciale construită prin H.C.L. nr.136/31.10.2013. Comisia specială a fost instituită pentru elaborarea unor reglementări privind circulația rutieră în municipiul Medgidia, iar componența s-a modificat în sensul înlocuirii domnului Ibram Chenan, în urma demisiei, cu domnul consilier Dicianu Nicolae.
3.    Aprobarea completării inventarului privat al municipiului Medgidia. S-a completat domeniul privat al municipiului Medgidia cu bunul imobil teren situat în intravilanul municipiului Medgidia, strada Anton Pann nr.14, în suprafață de 30 mp.
4.    Aprobarea atribuirii a două loturi, în folosință gratuită, pentru construirea de locuințe proprietate personală tinerilor înscriși în lista de priorități aprobată în condițiile Legii nr.15/2003. Este vorba despre două loturi de teren, unul în suprafață de 251 mp, situat în Medgidia, strada Constantin Brâncoveanu nr.10 și unul în suprafață de 292 mp, situat în Medgidia, strada Mihail Kogălniceanu nr.15.
5.    Aprobarea vânzării, prin licitație publică, a imobilului ce aparține domeniului privat al municipiului Medgidia, situat în Medgidia, str. Dezrobirii, nr.2 bis pentru activitate economică. Terenul are o suprafață totală de 341 mp.
6.    Aprobarea repartizării unei unități locative situată în bloc A.N.L. Ca urmare a renunțării titularului contractului de închiriere, locuința identificată ca ap.24, din bloc 31, de pe strada Vânătorilor, a fost repartizată solicitantului inclus pe lista de priorități pe anul 2014.
 
Toate proiectele de hotărâre au fost aprobate în cadrul ședinței.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii