Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pelerinaj cu Moaște la Medgidia

ro

18 Nov, 2014 14:38 1698 Marime text
 Primăria Municipiului Medgidia organizează în colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului – Protoieria Medgidia, în perioada 20 - 23 noiembrie 2014 pelerinaj la Sfintele Moaște ale Sfântului Ierarh Varlaam, Mitropolitul Moldovei, la Biserica „Sf. Dumitru” din Medgidia.

Sfintele Moaște vor ajunge în Medgidia în data de 20 noiembrie 2014, orele 16.00 și vor fi întampinate, la intrarea în municipiu de Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscop al Tomisului, împreună cu un sobor de preoți, diaconi, oficialități locale și credincioși ortodocși. Deplasarea cortegiului se va realiza pe traseul: sens giratoriu DN 22C - strada Independenței - varianta Pod Rutier - Biserica „Sf. Dumitru”. Sfintele Moaște vor rămâne aici spre închinare până duminică 23 noiembrie, când, după Sfânta Liturghie acestea se vor întoarce la Sf. Mânăstire Secu din Județul Neamț.
De asemenea, în zilele de 21 și 22 noiembrie 2014 începând cu orele 17.00, în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia va avea loc un spectacol de muzică religioasă, susținut de Ștefania Stoica și alți invitați. Intrarea este liberă, iar organizatorii îi invită pe toți locuitorii să participe la aceste evenimente cultural-religioase.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii