Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu poate cheltui Iordache cati bani primeste de la Guvernul Romaniei

ro

15 Feb, 2012 20:38 1407 Marime text

In data de 13 februarie a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal Medgidia cu 11 puncte pe ordinea de zi. Au fost prezenti 17 consilieri din 19.

La punctul 4 a fost votat bugetul local pe anul 2012. Consilierii PDL au subliniat structura bugetului(cati bani aduce primarul si cat aduce guvernul la bugetul Medgidiei).

In anul 2008 bugetul facut de dl Moinescu a fost de o mie patruzeci de miliarde, pe cand in anul 2012 bugetul facut de dl Iordache este de sase sute patruzeci de miliarde. Avem deci un buget cu 40% mai mic decat in 2008.

Concluzie "atat poate dl Iordache, atat face" sau "de unde nu-i(viziune si plan de actiune- la dl Iordache) nici Dumnezeu nu cere". Si daca Dumnezeu nu-i cere nici medgidianul nu-i mai cere, dar nici VOT nu-i mai da.

In anul 2008 contributia primariei la bugetul local era de o suta patruzeci si cinci de miliarde. In anul 2012 contributia este de nouazeci si cinci de miliarde, adica 65% din contributia anului 2008.

In anul 2008 contributia bugetului de stat la bugetul Medgidiei era de doua sute saptezeci si patru de miliarde, in timp ce in anul 2012 contributia bugetului de stat este de trei sute treizeci si sase miliarde.

Concluzia "nu poate cheltui dl Iordache cati bani ii da Guvernul Romaniei", desi el nu recunoaste ca primeste cu 23% mai multi bani de la guvern decat a primit administratia Moinescu in 2008.

Daca la adus bani nu se pricepe, la dat pe gratis patrimoniul Medgidiei dl Iordache este profesor.

Dupa ce a dat lui Nicusor Constantinescu pe gratis, o suta de hectare, apa la RAJA(fara redeventa), gunoiul la GBI, acum pregateste improprietarirea PNL si PSD cu doua imobile in centrul Medgidiei. Acesta este motivul pentru care PNL si PSD a votat punctul 10, trecerea in domeniul privat a unor imobile.

 

Biroul de presă al Organizaţiei PDL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sarmaci ion 16 Feb, 2012 02:21 Iordache si Consiliu Judetean sunt asi la minciuni. Soseaua Medgidia-Ciocarlia,era asfaltata cu bani de la guvern si CJ spunea ca este meritul lor, Iordache primeste bani de la acelasi guvern dar niciodata nu a informat cetatenii despre acest lucru. Ne apara, acestia,interesele? Bineinteles ca nu si am simtit asta de 4 ani, ca nu s-a facut nimic in Medgidia.Trebuie schimbati !