Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Proiect Siguranta Cetateanului

ro

24 May, 2012 13:42 1372 Marime text
În cadrul Planului Operational Regional Axa 1.,Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, Proiectul care vizeaza siguranta cetateanului este acela de montare de camere de luat vederi pe domeniul public si de amenajare a unui Centru de Monitorizare în cadrul Politiei Municipale Medgidia.

Astazi, la sediul Politiei Locale din Medgidia s-au încheiat lucrarile la prima parte a acestui plan si anume amenajarea centrului de monitorizare, unde s-au asigurat toate conditiile necesare astfel încât echipamentele ce se vor monta sa poata prelua imagini de la toate cele 256 de camere ce se vor afla pe domeniul public.
Valoarea totala a investitiei pentru lucrarile de constructie si amenajare a fost de 25 000 lei si a fost suportata de Politia Locala. Odata cu acest proiect se vor crea 21 de noi locuri de munca pentru politisti în cadrul centrului de monitorizare si deasemenea se vor crea locuri de munca pentru cea de-a doua parte a acestui plan si anume pentru montarea camerelor de luat vederi, stâlpilor si la construirea de retele electrice pentru alimentarea camerelor de luat vederi.
Proiectul are ca termen final de punere in functiune data de 1 decembrie 2012.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii