Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru multifuncţional la Medgidia

ro

19 Apr, 2011 16:52 1339 Marime text

Fundaţia World Vision România lansează miercuri, 20 aprilie 2011, de la ora 11.00, Centrul Multifuncţional pentru copii şi tineri cu handicap, situat pe strada Ion Creangă, nr. 18.

În cadrul Centrului Multifuncţional Medgidia, beneficiază de servicii de recuperare psiho-motorie 43 de copii. De asemenea, 55 de copii şi tineri beneficiază de servicii de recuperare şi socializare, iar 11 tineri cu vârste cuprinse între 18 -23 de ani beneficiază de intergare socială pe piaţa muncii.

Centrul de la Medgidia funcţionează, împreună cu Centrul Multifuncţional Cernavodă, în cadrul Proiectului „Centrul multifuncţional, o şansă pentru viitorul copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi fizice, psihice şi sociale din regiunea Nord-Vest, Sud - Est şi Sud-Vest Oltenia". Obiectivul principal al proiectului este acela de a îmbunătăţi accesul la educaţie şi pe piaţa muncii pentru un număr de peste 700 de copii şi tineri cu dizabilităţi fizice, psihice şi sociale, prin activităţile desfăşurate în zece centre multifuncţionale fixe situate în mediul urban şi rural din patru judeţe - Constanţa, Cluj, Dolj şi Vâlcea.

Proiectul va avea o durată de 3 ani şi este cofinanţat prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6 "Promovarea incluziunii sociale", DMI 6.1 - Dezvoltarea economiei sociale.

19 aprilie 2011

Comp. Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Geppetto 21 Apr, 2011 09:07 De ce se lauda Marean Iordache cu proiectele altora? Are Primaria vreun amestec in deschiderea Centrului multifuncţional pentru copii şi tineri cu handicap din Medgidia? Iordache doar asta stie sa faca: sa se laude cu proiectele altora, sa taie panglici la inaugurarea proiectelor altora. Asa cum face si cu Marea Asfaltare de acum: proiectul a primit finantare in mai 2008 si el de-abia acum incepe sa asflateze cate o straduta-doua... Pana in 2012 trebuie sa asflateze tot ca sa aiba cu ce cersi medgidianului voturi...