Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AGENDA Saptamana Voluntariatului POSTER

ro

17 Apr, 2010 14:37 1360 Marime text

Luni
19.04.2010, ora 1000
În Sala de Şedinţe din cadrul Primăriei Medgidia va avea loc o conferinţă de presă cu participarea ONG-urile din municipiu, pe tema promovării voluntariatului la nivel local.

În săptămâna voluntariatului, vor fi organizate campanii de informare cu privire la activităţile Centrului pentru Resurse Civice - Club Medgidia, în vederea recrutării de voluntari din rândul liceenilor.
MARŢI
20.04.2010, ora 1100
În incinta Clubului Pensionarilor va avea loc Seminarul cu tema "Voluntarii prin ochii copiilor", în cadrul căruia elevii şcolilor generale sunt invitaţi să-şi expună ideile şi opiniile cu privire la voluntariatul la nivel local.

Întreaga săptămână, la sediul Primăriei Medgidia va avea loc Expoziţia
"Voluntar - Expo", expoziţie de lucrări cu tematică ecologistă aparţinând elevilor şcolilor locale.
MIERCURI
21.04.2010, ora 1400
În incinta Clubului Pensionarilor, va avea loc sesiunea "Copilul întreabă - Psihologul răspunde", în cadrul căreia elevii şcolilor vor nota în scris o întrebare, la care psihologul din cadrul Serviciului de Asistenţă Socială şi Comunitară al P.M.M. va răspunde.

Începând cu orele 10:00, în cadrul programului "Fii voluntar pentru o zi", micii voluntari selecţionaţi din rândul elevilor de şcoală, vor sprijini la domiciliul personal pe asistenţii persoanelor cu handicap, în activităţile socio-medicale specifice.

Joi


22.04.2010, ora 1000
,,Îmi pasă de oraşul meu" - program de ecologizare a Parcului 1 Mai, parcului din zona Nord şi parcului din zona Poştei din municipiul Medgidia.


Vineri
23.04.2010, ora 1100

La Casa de Cultură ,,I. N. Roman" Medgidia va avea loc evenimentul "Moda Eco" - prezentarea unor modele vestimentare realizate din materiale ecologice

Vineri

23 Aprilie 2010, ora 17:30
În Sala Sporturilor "Iftimie Elisei" Medgidia va avea loc un spectacol de dans ce va implica ansamblurile de dansuri ale minorităţilor etnice şi pe voluntarii Centrului pentru Resurse Civice - Club Medgidia, cu scopul de a promova latura multiculturală din cadrul Centrului, în rândul cetăţenilor din municipiul Medgidia.

La finalul spectacolului, toţi cei care s-au implicat activ la manifestările S.N.V. vor participa la un eveniment festiv, organizat în incinta Clubului Pensionarilor în cadrul căruia le vor fi decernate şi diplome de participare.

23 Aprilie 2010, ora 18:30
La Sala Sporturilor "Iftimie Elisei" Medgidia va fi organizat un meci de baschet demonstrativ între voluntarii Centrului pentru Resurse Civice şi voluntarii cu dizabilităţi fizice, membri ai organizaţiei "Alături de Oameni" cu scopul de a populariza conceptul de egalitate a şanselor şi a acţiunilor de voluntariat întreprinse de cele două organizaţii.

Sâmbătă
24.04.2010, ora 1100

,,Alături de oameni în suferinţă" - vizită membrilor şi reprezentanţilor Asociaţiei Voluntarilor de la Medgidia şi ai Asociaţiei "Alături de Oameni" la Spitalul Municipal Medgidia, la persoanele internate care nu au întreţinători legali.

24 Aprilie 2010, între orele 10:00-14:00
În Piaţeta Decebal va fi organizat "Târgul voluntariatului" cu scopul de a aduce în atenţia cetăţenilor activităţile întreprinse de către societatea civilă pe plan local.

24 Aprilie 2010, ora 13:00

În Piaţeta Decebal vor fi organizate concursuri cu premii cu tematică ecologică (bowling cu sticle de plastic, ciclism şi concurs cu role pe trasee cu obstacole construite din deşeuri, concurs de cultură generală pe tema ecologiei etc.) pentru elevii din Medgidia cu scopul popularizării ideilor de protecţie a mediului şi reciclare.

25 Aprilie 2010, ora 17:00
În sala de spectacole "I.N. Roman" va fi pusă în scenă piesa de teatru intitulată "Salvaţi natura" cu scopul de a aduce în atenţia cetăţenilor municipiului Medgidia efectele acţiunii umane asupra mediului înconjurător

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii