Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR salută decizia Parlamentului privind numirea domnului Marian Sârbu în funcţia de preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private

ro

28 Mar, 2012 18:58 1033 Marime text

28 martie 2012


Comunicat de presă

Uniunea Naţională pentru Progresul României salută decizia Parlamentului privind numirea domnului Marian Sârbu în funcţia de preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).
Marian Sârbu a fost lider de sindicat, secretar de stat în Ministerul Muncii, ministru al Muncii şi ministru delegat pentru relația cu partenerii sociali. În toată cariera sa publică şi în toate funcţiile politice şi guvernamentale pe care le-a ocupat, Marian Sârbu a demonstrat că este unul dintre cei mai buni specialişti în domeniul muncii şi protecţiei sociale.
Din acest motiv, numirea sa în funcţia de preşedinte al CSSPP este un câştig pentru România şi o garanţie suplimentară că sistemul privat de pensii va funcţiona în interes naţional şi mai ales în interesul fiecărui salariat şi al fiecărui pensionar român.
Misiunea pe care o va avea în fruntea CSSPP nu este deloc uşoară, dar este cu siguranţă o misiune de care Marian Sârbu se va achita cu maximă responsabilitate. Îi urăm succes colegului nostru şi avem convingerea că mandatul său în fruntea CSSPP va fi unul de excepţie.

Biroul de presă

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii