Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eugen Tomac „România nu are nevoie de conducători care mimează actul de guvernare, ci de oameni care își doresc și care sunt capabili să-i asigure un viitor mai bun”

ro

29 Apr, 2015 10:31 844 Marime text
Eugen Tomac: „România nu are nevoie de conducători care mimează actul de guvernare, ci de oameni care își doresc și care sunt capabili să-i asigure un viitor mai bun”

Președintele Partidului Mișcarea Populară, deputatul Eugen Tomac, a criticat în termeni duri cei 3 ani de guvernare ai cabinetului Ponta. În cadrul unei conferințe de presă la Slatina, Eugen Tomac a afirmat că „„cel mai cinstit Guvern” este, în realitate, cel mai mare dezastru”.

„Guvernul USL taie investițiile, îngropând astfel economia României. În loc să asigure dezvoltare și să-și țină promisiunea celor un milion de locuri de muncă, cabinetul Ponta improvizează, lansând diverse încercări populiste în speranța de a păcăli oamenii aflați la limita subzistenței. România nu are nevoie de conducători care mimează actul de guvernare, ci de oameni care își doresc și care sunt capabili să-i asigure un viitor mai bun”, a declarat președintele PMP.

În cadrul conferinței de presă de la Slatina, Eugen Tomac, împreună cu președintele PMP Olt, primarul orașului Slatina, domnul Marian Vasile, și secretarul general adjunct al PMP, domnul Rizia Tudorache, au prezentat candidatura domnului Victor lacobescu la primăria municipiului Slatina în cadrul alegerilor locale de anul viitor.

În cursul zilei de marți, Eugen Tomac a efectuat, de asemenea, o vizită la Pitești, unde s-a întâlnit, alături de președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf, cu membrii și simpatizanții fomațiunii politice din județ. Eugen Tomac a reiterat importanța parteneriatului cu fostul Președinte Traian Băsescu pentru consolidarea partidului. „Sunt convins că Partidul Mișcarea Populară va deveni puternic. Oamenii își doresc o alternativă la vechile partide cu poltici și viziuni înguste și am încredere că PMP va fi alegerea lor”, a declarat Eugen Tomac la Pitești.

28 aprilie 2015
Departamentul de Comunicare al PMP
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii