Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Marian Gălbinașu, de vorbă cu cetățenii comunei Corbu

ro

11 May, 2012 21:11 1247 Marime text

Candidatul PNL la Primaria Corbu, actualul primar Marian Gălbinașu, a participat astăzi, 11 mai 2012, la o întâlnire cu locuitorii comunei.

Alături de deputatul Ludovic Orban și de președintele Filialei Constanta a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, liberalul Marian Gălbinașu a stat de vorbă cu cetățenii din localitate, a vizitat Școala „Gh. Lazăr" și Grădinița „101 dalmațieni" din comună, ultimul popas fiind la terenul de sport acoperit cu balon presostatic. „Am vizitat astăzi, alături de mai mulți locuitori ai comunei o serie de obiective pe care Primăria Corbu le-a realizat în perioada 2008-2012 și le-am explicat oamenilor că numai împreună putem realiza mai multe, pentru că îmi pasă de comună", a declarat candidatul PNL la Primaria Corbu, Marian Gălbinașu.

La eveniment au participat peste 100 de persoane, atât locuitori ai comunei, cât și membri ai Organizației PNL Corbu, dar și vicepreședinții PNL Constanța Ovidiu Cupșa și Constantin Matei, consilierul județean Ovidiu Silaghi și Andrian Mihei, membru al BPT al PNL Constanța.

11 mai 2012 Departamentul de Comunicare al PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii