Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele PNL Crin Antonescu, prezent la Constanţa

ro

22 Dec, 2011 17:07 913 Marime text

Conducerea Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal a inaugurat miercuri, 21 decembrie 2012, noul sediu al formaţiunii, situat pe b-dul. Ferdinand nr.49. Evenimentul a demarat cu sfiinţirea sediului, slujba religioasă fiind oficiată de un sobor de preoţi condus de Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

După oficierea slujbei de sfinţire a noului sediu al PNL Constanţa, a fost organizată Delegaţia Permanentă la care a participat şi preşedintele PNL Crin Antonescu care a fost întâmpinat cu un spectacol de colinde susţinut de Corul Catedralei „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel".

La finalul Delegaţiei Permanente a Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, preşedintele PNL Crin Antonescu, însoţit de secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, de vicepreşedinţii PNL Rareş Mănescu şi Victor Paul Dobre, dar şi de conducerea PNL Constanţa, s-a deplasat la clubul de joacă „Nemo" din Constanţa pentru a oferi cadouri celor 36 de copii din Centrul de Primire Copii în Situaţii Speciale Constanţa.

Întâlnirea preşedintelui Partidului Naţional Liberal cu membrii Filialei PNL Constanţa s-a încheiat cu participarea la adunarea de final de an a Organizaţiei Municipale Constanţa a PNL, organizată la Restaurant „Parc Sud" din Mamaia.

22 decembrie 2011 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii