Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Ungureanu continuă jaful din fondurile publice

ro

21 Mar, 2012 22:51 1170 Marime text

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal consideră că raportul dat publicității de către IPP, în care se stipulează că în perioada 2009 - 2010 aproximativ 20 de miliarde de euro au fost cheltuiți pentru achiziții publice, ne arată dimensiunile jafului practicat de PDL. Este vorba de aproape 2/3 din bugetul României!

Potrivit IPP, în topul firmelor care au luat cei mai mulți bani de la stat se află cele aparținând celebrilor „regi ai asfaltului". În topul 50 prezentat de IPP pe primele locuri în ceea ce privește contractele atribuite se află SC Tehnologica Radion (cu peste 386 milioane euro contractați și 65 de contracte) urmată, la câteva locuri distanță, de Delta ACM (cu peste 308 milioane euro contractați şi 78 de contracte).

Aceasta este încă o dovadă că salariile nu ar fi trebuit reduse, singurul lucru care ar fi trebuit tăiat fiind banii clientelei politice!

Jaful practicat de PDL este continuat și de premierul Mihai Răzvan Ungureanu care a semnat, zilele trecute, alocarea a opt milioane euro pentru o bază sportivă multifuncțională în Poiana Brașov, în timp ce la începutul acestei luni șeful Executivului declara fără echivoc, într-un interviu, că intenționează să reducă cheltuielile angajate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului.

Banii au fost alocați pentru un obiectiv neprioritar, dar care nu va scăpa fără a fi exploatat electoral de către PDL.

21 martie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii