Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanta - desecretizare contracte Chevron

ro

27 Apr, 2012 18:56 1175 Marime text

Guvernul României trebuie să renunțe, odată pentru totdeauna, la privatizările în urma cărora nu câștigă nici statul, nici economia, ci doar clientela politică. Nu este admisibilă atitudinea actualului Executiv de a pune interesele de partid mai presus de interesul național.

Filiala PNL Constanța este de părere că declasificarea contractelor de concesionare a unor perimetre petroliere din Dobrogea, încheiate cu grupul Chevron, nu aduce nicio informație nouă, această decizie fiind, de fapt, o încercare de a diminua presiunile venite din partea Opoziției și a societății civile.

În fapt, informațiile cu adevărat semnificative şi relevante pentru opinia publică, cuprinse în acordul dintre compania Chevron și statul român, rămân în continuare secrete. Afacerile care implică resurse naturale ale țării și bunuri de patrimoniu nu pot fi ascunse de ochii cetățenilor, mai ales în condițiile în care există numeroase suspiciuni că acestea nu aduc niciun beneficiu statului.

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal consideră regretabilă și condamnabilă lipsa de comunicare între guvernanţii de azi şi cetăţenii acestei ţări. Faptul că Guvernul Ungureanu încearcă să păcălească opinia publică, desecretizând un document fără de fapt a desecretiza elemente esențiale, confirmă odată în plus că moțiunea de cenzură depusă de Uniunea Social Liberală este nu doar îndreptăţită, ci şi necesară.

Răul pe care această guvernare l-a făcut şi continuă să-l facă României trebuie stopat!

27 aprilie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii