Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanța condamnă atitudinea duplicitară a reprezentanților puterii

ro

12 Apr, 2012 22:32 1190 Marime text

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal condamnă atitudinea duplicitară a reprezentanților puterii, care din interese politicianist-electorale blochează introducerea sistemului de vot uninominal pur propus de către USL.

Votul reprezentanților puterii arată demagogia propagandei Băsescu-PDL privind reformarea sistemului electoral. Deși de ani de zile, atât președintele Traian Băsescu, cât și PDL proclamă pe toate canalele media că susțin votul uninominal, iată că atunci când se ajunge la vot, tot ceea ce declară aceștia se dovedește nul.

Așa cum am văzut, nici PDL, nici UNPR nu sunt de fapt interesați de votul uninominal. Ei sunt interesați de alocarea în proporție covărșitoare a fondurilor guvernamentale către primăriile puterii, pentru a putea fi folosiți drept mită electorală.

Suntem convinși că nici acum propaganda portocalie nu își va asuma responsabilitatea pentru votul din Comisie și va susține că nu PDL s-a opus uninominalului, ci colegii din Coaliție. Trebuie precizat faptul că, în mod normal, UNPR nu ar fi avut dreptul să participe la o astfel de comisie, dar PDL i-a cedat două dintre locurile sale.

12 aprilie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii