Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir - „PDL se face vinovat de promovarea și susținerea tuturor membrilor săi de partid acuzați de corupție"

ro

27 Mar, 2012 00:27 956 Marime text

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, susține, în declarația politică depusă în această săptămână la Camera Deputaților, că PDL se face vinovat de promovarea și susținerea tuturor membrilor săi de partid acuzați de corupție, în condițiile în care singurele criterii de promovare ale partidului aflat la putere sunt capacitatea de a aduce bani și voturi la partid, indiferent de instrumentele folosite pentru asta.

„Profitând de faptul că au absolut totul sub control, aceștia jefuiesc sistematic tot ceea ce le cade în mână și ajung să fie chiar ei cei care cad în plasa instanțelor judecătorești. Să fie oare vorba de inconștiență sau vor să plece de la ospățul puterii cu traistele pline și buzunarele burdușite? Cazuri precum Monica Iacob Ridzi, Sorin Apostu, Mircea Man, iar mai nou Mihail Boldea dovedesc încă o dată corupția din PDL", afirmă deputatul Gheorghe Dragomir.

În opinia liderului liberalilor constănțeni, „tactica" promovată de PDL este recunoscută și de secretarul general al PDL, Ioan Oltean, care declara în urmă cu câteva zile că „fiecare partid vrea oameni care să aibă şi bani, pentru a-şi susţine campania electorală, sau cu influenţe şi cu notorietate, pentru a aduce voturi".

26 martie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii