Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eugen Iliescu si Stanel Marin, reconfirmati presedinti ai PNL Dobromir si Baneasa

ro

21 Mar, 2010 20:17 1557 Marime text

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal a continuat duminică, 21 martie 2010, seria Adunărilor Generale de Alegeri în organizaţiile locale PNL din Dobromir şi Băneasa.

Cei 40 de liberali prezenţi la Adunarea Generală a PNL Dobromir l-au reconfirmat în funcţia de preşedinte al organizaţiei, cu unanimitate de voturi, pe Eugen Iliescu.

A fost ales şi Biroul Politic Local al PNL Dobromir, din componenţa căruia fac parte doi vicepreşedinţi - Ioan Rândaşu (36 voturi) şi Ioana Bărbulescu (35 voturi) - şase membri - Nicuşor Bărbulescu, Costel Rusu, Ilie Rotaru, Aurel Zamfir, Gheorghe Dancu şi Stănică Prună - şi doi membri supleanţi.

Liberalii prezenţi la întâlnirea cu conducerea judeţeană a Partidului Naţional Liberal, s-au plâns de starea proastă a drumurilor din comună, de lipsa reţelelor de apă potabilă, dar şi de lipsa canalelor de colectare a apei.

În replică, preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că „Dobromir este o localitate care impresionează neplăcut întotdeauna şi are posibilităţi reduse de a se dezvolta din cauza actualei administraţii locale. Toate acestea se pot schimba în bine dacă administraţia locală ar avea alt nivel. Cei pe care îi veţi alege astăzi sunt cei care vor coordona şi vor gândi lupta din 2012". La rândul său, secretarul coordonator al PNL Constanţa, Victor Manea, a ţinut să precizeze că toate aceste neajunsuri cu care se confruntă locuitorii comunei Dobromir pot să fie înlăturate doar cu ajutorul unui primar bun. „Primarul trebuie să vă fie prieten, mai ales că acum avem un guvern cu miniştri cărora nu le pasă de marea masă a cetăţenilor care o duc rău. Stă în puterea dumneavoastră ca din patru în patru ani să vă daţi votul. Dacă aveţi un primar bun, încep şi lucrurile să meargă în localitatea dumneavoastră", a conchis Victor Manea.

Liberalii prezenţi la Adunarea Generală a PNL Dobromir au votat, cu unanimitate de voturi, delegaţia celor 6 membri ai organizaţiei care vor participa la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PNL Constanţa.

Pe de altă parte, cei peste 50 de liberali prezenţi la Adunarea Generală a PNL Băneasa l-au reconfirmat în funcţia de preşedinte al organizaţiei pe Marin Stănel, cu 42 de voturi pentru şi un vot anulat.

Tot ieri, a fost ales şi Biroul Politic Local al PNL Băneasa, din componenţa căruia fac parte trei vicepreşedinţi - Mihai Jurcă (29 voturi), Leonard Chiciu (25 voturi) şi Nicolae Constantin (24 voturi) - şapte membri: Emil Grosu, Titi Moise, Vasilică Trandafir, Daniel Dinu, Ovidiu Palade, Tică Zaharia şi Elena Chiciu, şi cinci membri supleanţi.

Liberalii prezenţi la Adunarea Generală a PNL Băneasa au votat, cu unanimitate de voturi, delegaţia celor 16 membri ai organizaţiei care vor participa la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PNL Constanţa.

La Adunările Generale ale PNL din Dobromir şi Băneasa au luat parte preşedintele Filialei PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, secretarul coordonator al PNL Constanţa, Victor Manea, Ovidiu Cupşa, membru al BPT al PNL Constanţa şi consilierul judeţean, Eugen Silaghi.

21 martie 2010
Biroul de presă PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii