Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Gheorghe Dragomir - „Sub guvernarea USL, România va deveni o țară puternică, ce contează pe harta Europei"

ro

13 Nov, 2012 01:01 1005 Marime text
Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, este convins că, la alegerile din 9 decembrie, prin votul românilor, USL va duce schimbarea până la capăt.

„România puternică nu este doar un program de guvernare, ci un proiect pentru întreaga Românie, durabil, realist și pe termen lung. România puternică înseamnă relansarea economiei, încurajarea clasei de mijloc, dar și echitate socială. De asemenea, România puternică înseamnă sisteme publice - educație, sănătate, asigurări sociale, ordine publică - puternice și corecte, în slujba cetățenilor. Nu în ultimul rând, România puternică înseamnă o țară demnă și respectată, care contează și are ceva de oferit în Europa și în lume", declară candidatul USL pe Colegiul 1 Camera Deputaților.

Pe de altă parte, liderul PNL Constanța reamintește faptul că guvernarea PDL a făcut din România o țară slabă, care nu-și valorifică potențialul, cu sisteme publice în disoluție și care nu poate oferi șanse și oportunități. „PDL a sabotat România. Falimentul economiei, eșecul educației și sănătății, lipsa oricărei viziuni strategice, scăderea încrederii în instituțiile statului, în timpul regimului Băsescu, au condus la slăbirea potențialului acestei țări. În următorii 4 ani, sub guvernarea USL, România va deveni o țară puternică, ce contează pe harta Europei", afirmă deputatul liberal Gheorghe Dragomir.

Pentru perioada următoare, USL își propune, potrivit declarațiilor candidatului USL pe Colegiul 1 Camera Deputaților, să reducă fiscalitatea pentru a aduce, pe de o parte mai mulți bani în buzunarul cetățenilor, prin reducerea generală a impozitării și simplificarea sistemului de taxe, iar pe de altă parte mai multe venituri la buget, prin creșterea colectării și reducerea evaziunii. „Reducerea CAS-ului datorat de angajatori cu 5% în următorii patru ani, revenirea TVA la 19% în următorii patru ani, precum și reducerea TVA pentru producătorii agricoli de la 24% la 9% sunt doar câteva dintre măsurile pe care USL le are în vedere pentru următorii ani", afirmă parlamentarul liberal.

În ceea ce privește sănătatea și educația, președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, susține că USL are în vedere compensarea medicamentelor cu 90% pentru pensionarii cu pensii sub 1.000 ron, construcția de spitale noi și dotarea acestora cu aparatură modernă, deduceri fiscale pentru medici și cadre didactice, pentru a-i păstra în sistem, crearea de 50.000 de locuri noi în grădinițe și creșe, dar și indexarea pensiilor cu inflația.

12 noiembrie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii