Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL - Vineri, 20 Ianuarie 2012

ro

20 Jan, 2012 22:27 1309 Marime text

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, consideră că „Mitingul pentru libertate" organizat de USL joi, în Capitală, a fost o acțiune complementară a opoziției politice, convergentă cu ceea ce se întâmplă în aceste zile în Piața Universității. „Cel mai mare miting politic din ultimii ani a fost o reușită a USL. Cei aproximativ 23.000 de participanți au protestat civilizat, arătând puterii actuale că are motive să se teamă. Opoziția politică și opoziția civică din România sunt unite în lupta împotriva actualului regim. România strigă la unison: Jos Băsescu! Jos Guvernul! Alegeri anticipate!", susține liderul PNL Constanța.
De asemenea, deputatul Gheorghe Dragomir este de părere că România este ocupată acum de o putere care nu mai are legitimitate. „Cei care protestează în aceste zile în stradă au dat un semnal decisiv că nu există cale de întoarcere, pentru că au ajuns la limita răbdării și a disperării. Indiferent cât de diverse sunt nemulțumirile lor, totul se rezumă de fapt la un singur lucru: oamenii sancționează modul de a face politică al puterii, disprețul, minciuna, cinismul și corupția", a spus președintele PNL Constanța.
Potrivit liderului liberalilor constănțeni, în acest moment, alegerile anticipate sunt singura soluție rațională și eficientă pentru revenirea la normalitate.

20 ianuarie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal consideră că premierul Boc încearcă, în aceste zile, să convingă publicul că a descoperit brusc valențele dialogului și ale dezbaterii parlamentare. Confruntată cu ample nemulțumiri publice, puterea încearcă mici formule de avarie, în speranța că mai poate repara ceva. Sunt lucruri care nu se mai pot repara, cum ar fi cele 14 legi importante pe care guvernul le-a trecut prin angajarea răspunderii.
Discuțiile cu reprezentanții puterii au arătat încă o dată o putere surdă, nu doar la cererile opoziției, ci și ale oamenilor care protestează în stradă.
De aceea, PNL Constanța este de acord cu solicitările USL prezentate în discuția avută în cursul acestei săptămâni cu reprezentanții puterii: demisia guvernului, declanșarea alegerilor anticipate și formarea unui cabinet tranzitoriu de tehnocrați care să organizeze alegerile.
De aproape un an, USL a cerut în nenumărate rânduri puterii formarea unui comitet anticriză, cu participarea puterii, opoziției și BNR, cerere care a fost complet ignorată până în prezent.

20 ianuarie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • samanta 25 Jan, 2012 21:57 Bravo PNL tineti-o tot asa, sunteti cei mai tari!!!!!!!!!