Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL Constanta - Vineri, 20 Iulie 2012

ro

23 Jul, 2012 00:15 1424 Marime text

Primăria şi Consiliul Local Istria au organizat, vineri, 20 iulie 2012, de hramul Sfântului Ilie, sărbătoarea „Ziua comunei Istria (satele Istria și Nuntași)".

Evenimentul, aflat la cea de-a noua ediție, a avut loc pe platoul din fața Muzeului Cetăţii Histria, unde peste 3.000 de locuitori ai comunei Istria și ai localităților din împrejurimi au petrecut până târziu în noapte.

Ca în fiecare an, autoritățile locale din Istria au pregătit numeroase surprize celor prezenți, printre care un spectacol susținut de renumiți artiști de muzică ușoară și populară. Printre cei care au urcat pe scena amenajată de organizatori s-au numărat Sorin Șuteu, care a susținut un recital de muzică populară și de petrecere, formația Nikolas Band, care i-a încântat pe cei prezenți cu un spectacol de muzică grecească, Elena și Iuliana Zlatov, care au cântat muzică populară dobrogeană și muzică etno, Dan Țăranu care a cântat mai multe melodii dobrogene și de petrecere, dar și renumita formație Tavi Colen Band. Spectacolul a fost prezentat de Emma Ștefan, care a susținut și un recital de muzică latino. Petrecerea a fost încheiată cu recitalul cântărețului Mattyas.

Muzica şi voia bună au fost completate, la finalul spectacolului, cu un grandios foc de artificii.

Nici cei mai mici dintre locuitorii satelor Istria și Nuntași nu au fost uitați, aproximativ 400 de copii primind daruri din partea Primăriei și Consiliului Local Istria.

La sărbătoarea comunei Istria au fost prezenți, alături de primarul Ioan Herdean, președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, membri ai Biroului Politic Județean al PNL Constanța, consilieri județeni, dar și primari ai comunelor învecinate.

21 iulie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii